Veelgestelde vragen – houtbetonschutting.com

Hoe gaan jullie om met het Coronavirus?

Ook Houtbetonschutting.com neemt de verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, maar thuiswerken is voor onze monteurs niet mogelijk.

Voor onze monteurs hanteren wij onderstaande voorzorgsmaatregelen:

❗️ Wij geven u geen hand, dat is niet omdat wij het niet willen maar uit voorzorg.

❗️Heeft u een afspraak met ons en heeft u last van (lichte)verkoudheid, hoesten en/of koorts neemt u dan zsm telefonisch contact met ons op: 0527745437 zodat we een nieuwe afspraak kunnen inplannen.

Zijn er monteurs bij u aan het werk dan willen wij u vragen mee te helpen met de voorzorgsmaatregelen:

❗️houdt minimaal 2 meter afstand van onze monteurs. Laat ze gewoon hun werk doen.

Wat is een hout beton schutting?

De naam zegt het al: houtbetonschuttingen bestaan uit een combinatie van hout en beton. De onderkant van de schutting is van beton, waardoor de schutting bestand is tegen zware weersomstandigheden en langer meegaat. Het beton voorkomt namelijk dat het hout gaat rotten of kromtrekt.

Hoeveel kost een hout beton schutting?

De prijs van een hout beton schutting is onder andere afhankelijk van de afmeting en het motief. U koopt al een schutting vanaf € 57,11 per strekkende meter inclusief btw. De montage zit nog niet in de prijs, omdat u ervoor kunt kiezen dit zelf te doen of uw schutting door een hovenier te laten plaatsen.

Wat is de levertijd van een hout beton schutting?

De levertijd is afhankelijk van de betaalwijze en onze voorraad. De gemiddelde levertijd is 14 dagen. In alle gevallen communiceren wij vooraf duidelijk de levertijden, zodat u hier rekening mee kunt houden.

Is een hout beton schutting geschikt voor iedere tuin?

Hout beton schuttingen zijn geschikt voor iedere tuin, ook als u een tuin met een afwijkende vorm heeft. Wel kunnen de standaardafmetingen afwijken voor uw tuin. Twijfelt u welke afmeting de schutting voor uw tuin moet hebben? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

Houdt een hout beton schutting geluid tegen?

Een schutting is zeer geschikt om geluid van buitenaf te weren. Hierdoor zal overlast van de buren of mensen op straat verminderen. Zo geniet u in alle rust van uw tuin.

Welke schutting kan ik het beste kiezen?

Op houtbetonschutting.com kunt u kiezen uit verschillende soorten hout beton schuttingen. Van de standaardschutting tot schuttingen met motief. Welke schutting voor u de beste keuze is, hangt af van uw eigen smaak en wensen. Onze medewerkers geven u graag advies op maat.

Ik wil mijn hout beton schutting laten plaatsen, doen jullie dit?

Ja, indien u dat wenst kan de schutting bij aflevering direct geplaatst worden. Dit spreken we van tevoren met u af.

Hoelang duurt het plaatsen van een schutting?

Dit is afhankelijk van de grootte en vorm van uw tuin, benodigde voorbereidingen en weersomstandigheden. De ervaren vakmannen plaatsen de schutting zo snel mogelijk en zullen u tijdig informeren over de voortgang.

Hoe plaats ik zelf een hout beton schutting?

Het plaatsen van een schutting kunt u ook zelf doen. Zorg er in dat geval voor dat u de tuin goed opmeet en blijf ook tijdens het plaatsen goed meten. Maak genoeg ruimte voor de betonnen palen en monteer de schutting stap voor stap. Komt u er zelf niet uit? Onze professionals helpen u graag bij het plaatsen.

Wat zijn de voordelen van een hout beton schutting?

Een hout beton schutting is veilig, stevig, onderhoudsvrij en duurzaam. Daarnaast hebben de hout beton schuttingen een geluidswerend effect. Er zijn vele mogelijkheden met een hout beton schutting. U kunt kiezen voor een standaard uitvoering met enkel hout en beton, maar ook diverse motieven of steenkorven toevoegen aan uw tuinafscheiding.

Hoelang gaat een hout beton schutting mee?

Het beton zorgt ervoor dat de schutting langer meegaat dan een houten schutting, maar de precieze levensduur is afhankelijk van het soort hout, het onderhoud, de weersomstandigheden en montage. Een hout beton schutting gaat gemiddeld 15 tot 25 jaar mee.

Wat voor soorten hout beton schuttingen zijn er?

Er zijn hout beton schuttingen zonder motief en schuttingen met motief. Daarnaast kunt u ook het houtsoort van de schutting zelf kiezen. U heeft onder andere de keuze uit grenen, bankirai, keruing, douglas en lariks.

Wat zijn de afmetingen van een hout beton schutting?

Wij maken alle schuttingen volledig op maat. U kiest zelf de lengte en hoogte van de schutting. Standaard gaan we uit van een hoogte van 2 meter. De maximale hoogte is 3,24 meter. Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste afmetingen voor uw tuin.

Kan ik het motief en de afwerking van mijn schutting kiezen?

Ja, u heeft volledige vrijheid in het samenstellen van de schutting.

Klantenservice

Heeft u een aanvullende vraag of wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 0527-745437 of info@houtbetonschutting.com.