Hout beton schutting kopen

Een hout beton schutting kopen is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, onderhoudsvrije en mooie schutting. Een hout beton schutting is een combinatie van betonpalen en onderplaten met daarbovenop een houten scherm. Het resultaat is een robuuste schutting die jarenlang meegaat en er fantastisch uitziet. Houtbetonschutting.com heeft een uitgebreid assortiment en we leveren en plaatsen niet alleen door heel Nederland, maar tevens in België en Duitsland.

Hout beton schutting Rhombus

Prijs op aanvraag

Ontdek Rhombus Hekwerken van Douglas-hout: stijlvol, duurzaam en perfect voor elke tuin.

Meer informatie

Hout beton schutting Basic

Vanaf € 112,34 p.m. incl. BTW

De Basic schutting is voorzien van een sterke houten afdekkap. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat deze schutting een lange levensduur heeft. Voor de paalkop kunt u kiezen uit een bolkop, puntkop of vlakke kop.

Meer informatie

Hout beton schutting Rotsmotief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De betonnen onderkant is het fundament van deze sterke schutting. Het sierlatei zorgt voor een luxe uitstraling. De bovenkant van de schutting bestaat uit hoogwaardig hout van 17 mm dik.

Meer informatie

Hout beton schutting Nostalgie

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Deze schutting is één van onze bestsellers. De betonnen palen zorgen ervoor dat deze hout beton schutting bestand is tegen alle Nederlandse weersomstandigheden. Wij helpen u graag met het plaatsen van deze onderhoudsvrije schutting.

Meer informatie

Hout beton schutting Romania

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De Romania schutting is voorzien van een klassiek motief. Indien gewenst kan deze hout beton schutting geleverd worden met een poort. Deze schutting is leverbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Hout beton schutting Robuust

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De basis van deze schutting bevat een betonlaag die sterk genoeg is voor elk weertype in Nederland. Wij helpen u graag met het monteren van deze schutting van hout en beton.

Meer informatie

Hout beton schutting Cottage motief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Hout beton schutting Cottage motief. Met de grove uitstraling waant u zich in een landelijke tuin. De cottage motief platen zijn in 4 kleuren verkrijgbaar: grijs, wit, taupe en antraciet.

Meer informatie

Hout beton schutting gemetseld steen

Vanaf € 127,50 p.m. incl. BTW

Deze hout beton schutting heeft een gemetseld steenmotief. Hierdoor krijgt uw tuin een strakke uitstraling.

Meer informatie

Hout beton schutting steenkorven

Prijs op aanvraag

Steenkorven zorgen voor een leuke afwisseling in uw schutting. De vulling van de korven bestaat uit hoogwaardig Noors graniet. Voor de basis van deze hout beton schutting heeft u keuze uit zeven verschillende motieven.

Meer informatie

Hout beton schutting met Hout motief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Onze hout beton schutting met hout motief is verkrijgbaar in 4 kleuren: antraciet, taupe, wit en stampgrijs. U kunt kiezen uit verschillende opties, zoals het aantal planken per scherm. Hoe meer planken, hoe dichter het scherm qua privacy. Bovendien kunt u kiezen of u een poort wilt plaatsen in de schutting en of u wilt dta wij de schutting monteren. Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer informatie

Hout beton schutting Graniet

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Deze schutting van hout en beton onderscheidt zich door de extra robuuste uitstraling. De hout beton schutting Graniet is geschikt voor vrijwel elke tuin en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Hout beton schutting Lariks motief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De hout beton schutting met Lariks motief is een prachtige en duurzame schutting.

Meer informatie

Hout beton schutting Blokhutprofiel

Vanaf € 80,51 p.m. incl. BTW
Hout beton schutting blokhutprofiel. Een strakke afscheiding voor volledige privacy.
Meer informatie

Hout beton Tuinhek

Vanaf € 76,06 p.m. incl. BTW
Wij hebben ruime keus in lage tuinhekjes van hout en beton.
Meer informatie

Voordelen van een hout beton schutting kopen

Een van de grootste voordelen van een hout beton schutting is dat het beton de onderkant van de schutting beschermt tegen vocht en rot. Hierdoor gaat de schutting veel langer mee dan een traditionele houten schutting en hoeft u minder vaak te investeren in reparaties of vervangingen. Daarnaast zijn kleine niveauverschillen in de tuin op te vangen met deze betonplaat die naar gelang het niveauverschil meer- of minder in de grond wordt geplaatst. Een ander bijkomend voordeel van deze betonplaat die deels in de sponning van de betonpaal valt en deels in de aarde, is dat er geen zwerfvuil van buitenaf in uw tuin kan waaien.

Verder is de hout beton schutting ook nog eens erg veilig en stevig. De betonnen palen en onderplaten zorgen er namelijk voor dat de schutting goed verankerd is in de grond. Dat maakt hem uitermate bestand tegen stevige windstoten. Hierdoor geniet u optimaal van uw tuin, zonder zorgen over de stabiliteit van de schutting.

Hout beton schutting kopen in veel verschillende stijlen

We hebben een divers aanbod met verschillende stijlen en kleuren. Kies voor een strakke moderne uitstraling of juist voor een klassieke, landelijke look. Het houten gedeelte van de schutting is verkrijgbaar in verschillende soorten hout, zoals grenen, vuren, douglas, nobifix en hardhout.

Daarnaast heeft u voor de basis van de hout betonschutting keuze uit maar liefst tien verschillende motieven die allen in meerdere kleuren leverbaar zijn. Hierdoor past u de schutting helemaal aan uw eigen smaak en stijl van uw woning en tuin aan.

Hout beton schutting kopen? Vraag nu een offerte aan

Bent u op zoek naar een unieke schutting voor uw tuin? Bij houtbetonschutting.com vindt u de hout beton schutting die bij u past.

We bieden uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit, met plaatsing van hout beton schuttingen door heel Nederland en daarbuiten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. Je kan ons ook bellen op 0527-745437/ 0641492844 of een mail sturen naar info@houtbetonschutting.com. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte hout beton schutting voor uw tuin.