Hout beton schutting gemetseld steen

Ons klassieke motief is het gemetselde steenmotief. De schutting wordt opgebouwd uit 2 betonplaten met daar bovenop een sierlatei van beton. U kunt natuurlijk ook kiezen voor 1 onder plaat en een schutting zonder sierlatei. De schermen zijn gemaakt van 17 mm dik grenen hout en worden standaard voorzien van een afdekkap. De palen zijn glad afgewerkt en hebben een bol-punt- of vlakke kop. Op de foto’s ziet u dat deze schutting geplaatst is in schroefbuspalen, hierdoor is er geen beslag zichtbaar. Ook deze optie behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw schutting zelf helemaal naar wens samenstellen om er jarenlang van te kunnen genieten. Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan:

Volledig overzicht hout beton schuttingen.

    Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik.
Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief dubbelzijdig. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals keruing, vuren, douglas en nobifix. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hout beton schutting gemetseld steen” te beoordelen