Cash & Carry

We hebben een zeer grote voorraad schuttingen. Neem contact met ons op via 0527-745437 of info@houtbetonschutting.com om de voorraad te checken.

De volgende schuttingen hebben wij standaard op voorraad in de kleur antraciet:

Alle overige kleuren en motieven zijn op bestelling af te halen. De levertijd is gemiddeld 1 tot 2 weken, met uitzondering van de schuttingen in taupe. Hiervan is de levertijd 3 weken.

Onze schuttingen zijn zeer gemakkelijk zelf te plaatsen. Hoe u dit doet leest u op onze pagina over het zelf plaatsen van een schutting.

  • Geen levertijd op onze populaire tuinschermen
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen schuttingen
  • Gratis professioneel advies

Adres Houtbetonschutting.com

Eikenwal 2 5706 JL Helmond

 

Hout beton schuttingen

In onze webshop vind u diverse hout beton schuttingen, zoals de standaard hout beton schutting zonder motief of een van de schuttingen met motief. Ook vindt u hier schuttingen met steenkorf en schuttingen van diverse soorten hout, in diverse kleuren en formaten. Laat u inspireren door ons volledige aanbod.

Plaatsen van de schutting

Als u de schutting direct meeneemt, wilt u deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk plaatsen. Het plaatsen van de schutting doet u eenvoudig zelf, maar willen wij ook graag voor u doen. Maak direct een afspraak voor het plaatsen van de schutting, zodat u zo snel mogelijk van uw tuinomheining geniet.

Meer informatie

Voor meer informatie over Cash & Carry bij Houtbetonschutting.com stuurt u ons een mail info@houtbetonschutting.com of neemt u telefonisch contact met ons op via 0527-745437 .