Cash & Carry

Elke vrijdag kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur uw gewenste schutting afhalen bij onze Cash & Carry. Het adres van ons magazijn is Ambachtstraat 9 in Rutten. We hebben een zeer grote voorraad schuttingen. Neem contact met ons op via 0527-745437 of info@houtbetonschutting.com om de voorraad te checken.

De volgende schuttingen hebben wij standaard op voorraad in de kleur antraciet:

Alle overige kleuren en motieven zijn op bestelling af te halen. De levertijd is gemiddeld 1 tot 2 weken, met uitzondering van de schuttingen in taupe. Hiervan is de levertijd 3 weken.

Bij ons Casy & Carry-magazijn bieden we de volgende betaalopties:

  • Vooraf overmaken
  • Pinnen
  • Contant betalen

Onze schuttingen zijn zeer gemakkelijk zelf te plaatsen. Hoe u dit doet leest u op onze pagina over het zelf plaatsen van een schutting. Al uw vragen kunt u stellen aan onze hoofdmonteur. Bel naar ons kantoor om zijn nummer op te vragen.

Kom langs in de showtuin

In onze moderne showtuin van 3000 m2 in Creil vindt u een groot assortiment hout beton schuttingen. Een rondje door de tuin geeft u een goed beeld van ons aanbod: ontdek de kleuren, afmetingen en motieven. Op die manier kunt u zich beter voorstellen hoe de schutting bij u in de tuin staat. En vindt u de perfecte schutting voor uw tuin? Dan kunt u deze op vrijdag afhalen bij ons magazijn, zodat u de schutting dezelfde dag nog kunt plaatsen.

  • Geen levertijd op onze populaire tuinschermen
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen schuttingen
  • Gratis professioneel advies in de showtuin

Adres Houtbetonschutting.com

Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten Noordoostpolder

Openingstijden kantoor tot 1 september wegens Corona:

Maandag09.00-17.00 (2e pinksterdag telefonisch gesloten/vrije inloop zonder adviseur)
Dinsdag09.00-14.00
Woensdagtelefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur
Donderdag09.00-14.00
Vrijdag09.00-17.00
Zaterdagtelefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur
Zondagtelefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur

De showtuin is buiten en altijd vrij toegankelijk voor bezoek.

 

Hout beton schuttingen

In onze showtuin loopt u langs diverse hout beton schuttingen, zoals de standaard hout beton schutting zonder motief of een van de schuttingen met motief. Ook vindt u hier schuttingen met steenkorf en schuttingen van diverse soorten hout, in diverse kleuren en formaten. Kom langs en laat u inspireren door ons volledige aanbod.

Tuininspiratie

Niet alleen voor schuttingen komt u langs in onze showtuin. Door de combinatie met Tuinweelde, vindt u bij ons alles voor een onderhoudsvrije tuin. Doe ideeën op en krijg gratis advies van onze hoveniers.

Schutting direct meenemen

Een schutting online bestellen kan lastig zijn, omdat u niet altijd een goed beeld krijgt van de kleur, het materiaal en de uitstraling. In onze showtuin ziet u precies hoe de schuttingen eruitzien. Bent u tevreden? Dan hoeft u de schutting niet alsnog online te bestellen, maar neemt u deze op vrijdag vanaf ons magazijn in Rutten mee naar huis.

Plaatsen van de schutting

Als u de schutting direct meeneemt, wilt u deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk plaatsen. Het plaatsen van de schutting doet u eenvoudig zelf, maar willen wij ook graag voor u doen. Maak direct een afspraak voor het plaatsen van de schutting, zodat u zo snel mogelijk van uw tuinomheining geniet.

Meer informatie

Voor meer informatie over Cash & Carry bij Houtbetonschutting.com stuurt u ons een mail info@houtbetonschutting.com of neemt u telefonisch contact met ons op via 0527-745437 .