Keruing hout

Het uit Azië afkomstige Keruing hout is uitstekend geschikt voor een duurzame, hardhouten schutting met een strakke moderne uitstraling.

Hout beton schuttingen met rots motief en Keruing schermen.

Duurzaamheid

De duurzaamheidsklasse van Keruing hout ligt op klasse 2/3.  Een schutting van Keruing hout gaat 10 tot 15 jaar mee. Het hout gaat langer mee als het niet met de grond in contact staat. Wij raden het daarom niet aan om vlonders van Keruing hout te maken. Een hout beton schutting van Keruing hout gaat daarentegen jarenlang mee. Dit komt omdat het hout bij een hout beton schutting niet in contact staat met de grond dankzij de betonnen onderrand, waardoor het hout veel langer goed blijft.

Hardhout

Keruing hout behoort tot de hardhout soorten. De prijs voor deze soort hout ligt lager vanwege de matige duurzaamheidsklasse. Dus bent u op zoek naar een betaalbare schutting die minimaal 10 jaar mee gaat, dan is de Keruing houten schutting een goede keus.

Kleur hout

De kleur van een Keruing houten schutting kan variëren van donkerrood tot chocoladebruin. Het hout heeft een warme kleur.

Onderhoud

Bij Houtbetonschutting.com staat de schutting op een betonnen onderrand en komt niet in contact met de grond, waardoor de schutting langer meegaat. Hierdoor heeft de schutting ook minder onderhoud nodig. Het is een hardhout soort waar gemakkelijk in te schroeven is.

 

20 planks scherm
20 planks scherm

22 planks scherm

Tuinscherm horizontaal toog

18 planks scherm met planken van 14 cm breed met toog
Gaas trellisscherm hardhoutHouten trellis van hardhout

Schuttingpoort van hardhout.

Hout beton schutting met rots motief en Keruing schermen.

Hout beton luxe schutting met rots motief en Bankirai
schermen met 2 dwarsplanken en een afdekkap.

Hout beton luxe schutting met gladde plaat en Bankirai
schermen met afdekkap.

Schutting combinaties

  • Al onze schuttingen kunnen gecombineerd worden met hardhout.
  • Poorten met stalen frame, RVS-cilinderslot en kozijnhout zijn ook te krijgen in hardhout.
  • Onze schuttingen worden standaard verticaal gemonteerd. U kunt ook kiezen voor horizontale schermen.
  • Er is aan één kant van de schermen altijd beslag te zien. Om dit beslag weg te werken kan er gebruik worden gemaakt van beslag afdeklatten.
  • Een hardhouten scherm kan in de olie gezet worden om het vergrijzen tegen te gaan.

Wilt u meer informatie over onze hout beton schuttingen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het nummer 0527-745 437 of stuur een email naar info@houtbetonschutting.com.