Hout beton schutting Rotsmotief

De hout beton schutting met rots motief is onze absolute bestseller. Deze schutting past in elke sfeer en is een lust voor het oog. Onze rots motief schuttingen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig beton en hebben een stevig geïmpregneerd scherm van grenen hout. De planken zijn 17 mm dik en worden standaard aan de bovenkant afgedekt met een piramide vormige houten kap. Tevens plaatsen wij standaard een betonnen sierlatei op de platen om de schutting een luxe uitstraling te geven. De palen zijn glad afgewerkt en u kunt kiezen uit een bol-punt of vlakke kop. U kunt hieronder gemakkelijk en snel een offerte aanvragen of ga terug naar het overzicht.

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief dubbelzijdig. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals keruing, vuren, nobifix en douglas. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

2 beoordelingen voor Hout beton schutting Rotsmotief

 1. Jenny

  Vorige week hebben jullie deze schutting bij ons geplaatst, het resultaat is prachtig. Wij gaan nu sparen voor de andere kant van de tuin en komen volgend jaar zeker bij jullie terug. Bedankt mannen!

 2. Ramon

  Maandag 13 juli 2015 is door de jongens van Tuinweelde een houtbetonschutting (rotsmotief) geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  Maar wat vooral gezegd mag worden is de klantvriendelijkheid van de jongens, en over de informatie die ons werd overgedragen tussen de bedrijven door zijn wij ook zeer te spreken. Helaas zat het weer in de ochtend tegen wat het werk door de losgekomen kleigrond enigszins bemoeilijkte. Mede hierdoor was het noodzakelijk om een medewerker op donderdag 17 juli 2015 terug te laten komen om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Jammer genoeg konden wij er niet bij zijn omdat we beide moesten werken. Eenmaal thuis gekomen waren wij wederom verrast met het mooie eindresultaat.
  Wij hebben er absoluut geen spijt van voor Tuinweelde gekozen te hebben en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen