De plaatsing van uw hout beton schutting

Een hout beton schutting is een fraaie en solide manier om uw tuin of terrein af te schermen. Met een schutting vermindert u geluidsoverlast, windoverlast en creëert u op een prettige manier privacy. Door het gebruik van (gewapend) beton is de schutting bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden en zal geen rotting optreden.

Het plaatsen van een hout beton schutting is doorgaans een flink karwei. Dit geldt zeker als uw tuin of terrein een bijzondere vorm heeft. Houtbetonschutting.com kan u helpen bij de aanleg van uw schutting. Wij hebben namelijk niet alleen een uitgebreid en veelzijdig assortiment hout beton schuttingen maar ook ervaren hoveniers in huis die uw schutting precies op maat aan kunnen leggen. Het plaatsen van een hout beton schutting verloopt, globaal gezien, in vijf stappen.

Stap 1: De voorbereiding

Bij de aanleg van een hout beton schutting is de voorbereiding erg belangrijk. In Stap 1 wordt helder afgestemd welk type schutting u wilt, wat de precieze lengte is en of er eventuele afwijkende vormen zijn waarmee onze hoveniers rekening moeten houden. Ook wordt in deze stap bepaald welke materialen nodig zijn voor de aanleg van uw schutting. Alle benodigde materialen worden door onze hoveniers meegebracht.

Stap 2: Het graven van de gaten in de grond

Het voorbereiden van de grond is het eerste wat gebeuren moet bij u op locatie. Met de meegebrachte materialen boren wij op de meest efficiënte manier de benodigde gaten voor de aanleg van de hout beton schutting in de grond van het terrein. De gaten worden perfect waterpas gezet en vervolgens dichtgemaakt met zand en betonmortel.

Stap 3: Het plaatsen van de betonnen schuttingdelen

De volgende stap is het plaatsen van de fundering van de schutting. De betonnen schuttingdelen worden in deze stap aangebracht. Uiteraard worden deze delen ook perfect waterpas gemaakt.

Stap 4: Het plaatsen van de houten schermen

De houten delen van de schutting kunnen vervolgens worden geplaatst. Deze worden in de betonnen fundering geplaatst. Het laatste deel van de hout beton schutting moet meestal op maat gemaakt worden en wordt ook wel het pasvak genoemd. De betondelen en de houten delen worden door houtbetonschutting.com vakkundig op maat gemaakt.

Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om aan één zijde een motief te kiezen, dat u (eventueel) zou moeten afstemmen met uw buren, maar kunt u ervoor kiezen een ander motief aan de voorzijde als aan de achterzijde van de schutting te tonen.

Stap 5: Het resultaat

Zodra het pasvak precies op maat is gemaakt en gemonteerd is, staat uw hout beton schutting op zijn plaats. Het terrein wordt netjes achtergelaten door de hoveniers en u kunt genieten van uw hout beton schutting.

bangkirai-hout-beton-schutting
schutting met wit

Prijzen plaatsen hout beton schutting

Bij houtbetonschutting.com bent u altijd verzekerd van plaatsing door ervaren monteurs die een vaste en scherpe meterprijs rekenen. De prijs voor het laten plaatsen van uw hout beton schutting is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal meters dat omheind moet worden.

Wilt u een vrijblijvende kostenopgave voor een hout beton schutting uit ons assortiment? Neem dan contact op door te bellen naar 0527 – 745 437  of vraag een offerte aan op de pagina van de schutting die uw voorkeur heeft.

Adres Houtbetonschutting.com

Eikenwal 2 5706 JL Helmond

Verschillende type schuttingen

Veel is mogelijk voor schuttingen, zowel qua kleur en motieven als formaat is er een hoop te kiezen. Al onze schuttingen zijn gemaakt van gewapend beton en geproduceerd in een fabriek in Nederland met CE-keurmerk. Kijk voor ons volledige aanbod schuttingen op de pagina hout beton schuttingen.