Hout beton schutting steenkorven

Wilt u wat afwisseling in uw tuin en geen doorsnee schutting? Dan is de hout beton schutting met steenkorven wellicht iets voor u.

Steenkorf schutting

De steenkorven voor de schuttingen zijn van het merk Gard & Care een leverancier die alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten levert. De korven zijn aan elkaar gelast en verzinkt, zodat ze er prachtig uitzien. U kunt de korven vullen met verschillende soorten stenen. Wij vullen de korven standaard met Noors graniet. U kunt uit elk model hout beton schutting kiezen en deze combineren met de steenkorven.

Hoge kwaliteit betonproducten

Doordat wij alleen de beste kwaliteit betonproducten gebruiken, bent u ervan verzekerd dat de schutting door het gewicht van de korven niet afbreekt of doorzakt. Hierdoor zult u jarenlang tuinplezier beleven.

 • 15 jaar fabrieksgarantie op betonproducten
 • Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan:

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

Koop een schanskorf schutting met hout en beton. U heeft de keuze uit een volledige schanskorf schutting gevuld met stenen, maar u kunt ook kiezen voor een combinatie van hout met de steenkorven. Het is bij Houtbetonschutting.com mogelijk om al onze standaard hout beton schuttingen te combineren met schanskorven.

Wat zijn schanskorven?

Een schanskorf of steenkorf is een korf van stalen draden die aan elkaar gelast zijn. Deze korven worden vastgezet aan de betonnen palen en, indien gewenst, worden er betonnen platen gebruikt. Vervolgens wordt de korf gevuld met stenen. Bij Houtbetonschutting.com maken we standaard gebruik van Noors graniet.

Specificaties

Palen

 • De palen van de steenkorf schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Bespreek met ons uw wensen en wij kijken naar de mogelijkheden.
 • De palen hebben een standaarddikte van 10 x 10 cm.

Betonnen platen

Steenkorven van de schutting

 • De steenkorven hebben een maximale breedte van 88 cm.
 • De hoogte is afhankelijk van de hoogte van de schutting.

Houten schermen

 • De houten schermen hebben een dikte van 17 mm.
 • U kiest uit schermen van 21 of 23 planken.
 • Keuze uit de houtsoorten: geïmpregneerd Genen, Douglas, Keruing, Nobifix en vuren.

Afdekkap

 • Er zit standaard een houten afdekkap op deze schutting.

Sierlatei

 • Deze schutting is te combineren met een sierlatei.

Montage van hout beton schanskorven schutting

Plaats zelf uw schutting of laat het werk doen door de professionals van Houtbetonschutting.com. We adviseren om een van onze ervaren hoveniers in te schakelen. De montage van een schutting, helemaal met steenkorven, is doorgaans een flink karwei.

Schutting met steenkorf kopen

We verzekeren u dat alle schuttingen met steenkorven zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat jarenlang meegaat. Daarnaast ontvangt u 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Heeft u interesse? Neem contact met ons op via 0527 745 437 of vraag direct een offerte aan.

Bel: 0527-745437 Vraag een offerte aan

2 beoordelingen voor Hout beton schutting steenkorven

 1. Fam . Bakker

  Wij hebben vorig jaar een hout beton schutting met schanskorven laten plaatsen door TuinWeelde. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over het eindresultaat. De schutting is vakkundig geplaatst en de mannen zijn zeer prettig in de omgang. Erg beleefd met een grapje hier en daar. Wij kunnen TuinWeelde van harte aanbevelen.

 2. Jan

  Wij waren al enige tijd opzoek naar een oplossing voor onze oude liguster haag. Bij Tuinweelde hebben wij de oplossing gevonden in de vorm van een hout beton schutting afgewisseld met steenkorven. Afgelopen week is deze zeer vakkundig en zorgvuldig geplaatst door de mannen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Een beoordeling toevoegen