Hout beton schutting Steenkorven

Wilt u wat afwisseling in uw tuin en geen volledige lijn van een schutting dan is de hout beton schutting met steenkorven wellicht iets voor u. De korven zijn aan elkaar gelast en verzinkt zodat deze er prachtig uitzien. Deze zijn van het merk Gardeco, een leverancier die alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten levert. De korven kunnen worden gevuld met verschillende soorten stenen. Wij vullen de korven standaard met Noors graniet. U kunt uit elk model hout beton schutting kiezen en deze combineren met de steenkorven. De modellen zijn Economy, Basic en Premium. Doordat wij alleen de beste kwaliteit betonproducten gebruiken bent u er van verzekerd dat de schutting door het gewicht van de korven niet afbreekt of doorzakt. Hierdoor zult u jarenlang tuinplezier beleven. Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan:

Ga terug naar het volledige overzicht aan hout beton schuttingen.

    Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

    • (max. bestandsgrootte 64 MB)

Beschrijving

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 26 of 36 cm hoog en 1 meter breed, glad of motief dubbelzijdig. Korven: maximaal 90 cm breed. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals douglas, keruing, nobifix en vuren. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting
Sierlatei: deze schutting is te combineren met een sierlatei. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

2 beoordelingen voor Hout beton schutting Steenkorven

  1. Fam . Bakker

    Wij hebben vorig jaar een hout beton schutting met schanskorven laten plaatsen door TuinWeelde. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over het eindresultaat. De schutting is vakkundig geplaatst en de mannen zijn zeer prettig in de omgang. Erg beleefd met een grapje hier en daar. Wij kunnen TuinWeelde van harte aanbevelen.

  2. Jan

    Wij waren al enige tijd opzoek naar een oplossing voor onze oude liguster haag. Bij Tuinweelde hebben wij de oplossing gevonden in de vorm van een hout beton schutting afgewisseld met steenkorven. Afgelopen week is deze zeer vakkundig en zorgvuldig geplaatst door de mannen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Een beoordeling toevoegen