Hout-betonschutting zonder motief

Een hout-betonschutting is een robuuste, duurzame en onderhoudsvrije aanwinst voor uw tuin. Deze schutting bestaat uit een combinatie van betonpalen en een betonnen onderplaat met daarbovenop een houten tuinscherm dat verkrijgbaar is in allerlei variaties. In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen van de hout-betonschuttingen. We verkopen niet alleen hout-betonschuttingen zonder motief, maar ook met motief. We leveren in Nederland, België en Duitsland en kunnen desgewenst ook de hout-betonschutting plaatsen.

Hout beton schutting Rhombus

Prijs op aanvraag

Ontdek Rhombus Hekwerken van Douglas-hout: stijlvol, duurzaam en perfect voor elke tuin.

Meer informatie

Hout beton schutting Basic

Vanaf € 112,34 p.m. incl. BTW

De Basic schutting is voorzien van een sterke houten afdekkap. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat deze schutting een lange levensduur heeft. Voor de paalkop kunt u kiezen uit een bolkop, puntkop of vlakke kop.

Meer informatie

Hout beton schutting steenkorven

Prijs op aanvraag

Steenkorven zorgen voor een leuke afwisseling in uw schutting. De vulling van de korven bestaat uit hoogwaardig Noors graniet. Voor de basis van deze hout beton schutting heeft u keuze uit zeven verschillende motieven.

Meer informatie

Hout beton schutting Blokhutprofiel

Vanaf € 80,51 p.m. incl. BTW
Hout beton schutting blokhutprofiel. Een strakke afscheiding voor volledige privacy.
Meer informatie

Hout beton Tuinhek

Vanaf € 76,06 p.m. incl. BTW
Wij hebben ruime keus in lage tuinhekjes van hout en beton.
Meer informatie

Onze modellen

Hout-betonschutting basic

Dit basismodel is populair bij onze klanten. Kenmerkend voor deze schutting zijn de glad afgewerkte dubbelzijdige betonplaten en -palen. Voor de verdere afwerking van de betonpalen heeft u de keuze uit een diamantkop, een bolkop of een vlakke kop op de bovenkant. De hout-betonschutting basic is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, stampbeton grijs en taupe.

Hout-betonschutting steenkorven

Als u op zoek bent naar meer afwisseling, dan is de hout-betonschutting steenkorven een uitstekende optie. De steenkorven vullen we standaard met Noors graniet, maar er zijn ook andere mogelijkheden om de korven te vullen. De steenkorven zorgen ervoor dat er een verrassende onderbreking van de standaard hout-betonschuttingen plaatsvindt. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld afwisselend een hout beton schutting plaatsen waarbij er om de 3 tuinschermen een vak met een steenkorf geplaatst wordt.

Hout-betonschutting blokhutprofiel

Dit is de ideale schutting als u veel waarde hecht aan uw privacy. Met deze schutting, voorzien van een horizontaal te plaatsen houten blokhutprofiel en een betonnen onderplaat met twee gladde kanten, realiseert u een privacy biedende afscheiding. Onze blokhutprofielen zijn leverbaar in een grote verscheidenheid aan houtsoorten en kleuren, denk hierbij aan: geïmpregneerd Vuren, Douglas onbehandeld, geïmpregneerd Douglas, Dubbel Rhombus profiel Douglas onbehandeld en geïmpregneerd, Triple Rhombus profiel onbehandeld en geïmpregneerd en Nobifix (het milieuvriendelijke alternatief voor hardhout).

Hout beton tuinhek

Bij ons vindt u ook een ruim aanbod aan lage tuinhekken van hout en beton. Onze hout-beton tuinhekken zijn ideaal als u een lagere schutting wilt voor uw voortuin of plantenbakken.

Een gladde schutting voor uw tuin

Bent u het meest gecharmeerd van een gladde schutting die er strak uitziet? Dan adviseren we u te kiezen voor een hout-betonschutting zonder motief.

Onze voordelen

  • We zijn al ruim 20 jaar specialist op het gebied van hout-betonschuttingen.
  • We werken met professionele monteurs.
  • U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5.

Voordelen van een hout-betonschutting

  • Ze zijn onderhoudsarm en duurzaam.
  • De onderkant is van beton, waardoor u geen last heeft van hout dat rot of kromtrekt.
  • Dankzij de betonnen plaat, die deels is ingegraven, heeft u een stevige schutting die goed bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden.
  • Een hout-betonschutting is standaard 2 meter hoog. Dit garandeert voldoende privacy. Een hogere schutting van bijvoorbeeld 2,20 of meer behoort ook tot de mogelijkheden.
  • De schutting vormt een obstakel voor ongewenste indringers. Dat geeft een gevoel van veiligheid.

Hout-betonschutting zonder motief kopen

Heeft u een keuze gemaakt uit de verschillende schuttingen? Dan vraagt u eenvoudig een offerte aan via het formulier op de website. Op dit formulier vult u een aantal gegevens in, zoals het aantal hoeken, de afmeting en de gewenste kleur. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Plaatsen van uw schutting

Onze monteurs plaatsen uw hout-betonschutting op professionele wijze. We plaatsen uw schutting geheel naar uw wens. Uw hout-betonschutting plaatsen we eenvoudig en snel. In de regel wordt uw schutting binnen 1 dag geplaatst.

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment hout-betonschuttingen? Neem dan contact met ons op via 06 41492844 of 0527 74 54 37 of mail naar info@houtbetonschutting.com.

Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u via onderstaande button een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen