Prijzen van een hout beton schutting

Op onze website vindt u de prijzen van een hout beton schutting per strekkende meter. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen en uitbreidingen die wij kunnen realiseren voor uw nieuwe hout beton schutting. De totale prijs van uw nieuwe schutting hangt af van diverse factoren, zoals het motief van de schutting, de afwerking en het aantal hoeken in uw tuin.

Ons assortiment hout beton schuttingen

Hout beton schutting Economy

Vanaf € 57.11 p.m. incl. BTW

Deze robuuste schutting is gemaakt van 17 millimeter dikke grenen planken. Indien gewenst kan de houten schutting voorzien worden van een afdekkap. Dit Economy-model hout beton schutting is een voordelige keuze, doordat extra opties zoals een grenen afdekkap zijn weggelaten.

Meer informatie

Hout beton schutting Basic

Vanaf € 63.27 p.m. incl. BTW

De Basic schutting is voorzien van een sterke houten afdekkap. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat deze schutting een lange levensduur heeft. Voor de paalkop kunt u kiezen uit een bolkop, puntkop of vlakke kop.

Meer informatie

Hout beton schutting Rotsmotief

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

De betonnen onderkant is het fundament van deze sterke schutting. Het sierlatei zorgt voor een luxe uitstraling. De bovenkant van de schutting bestaat uit hoogwaardig hout van 17 mm dik.

Meer informatie

Hout beton schutting Nostalgie

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

Deze schutting is één van onze bestsellers. De betonnen palen zorgen ervoor dat deze hout beton schutting bestand is tegen alle Nederlandse weersomstandigheden. Wij helpen u graag met het plaatsen van deze onderhoudsvrije schutting.

Meer informatie

Hout beton schutting Romania

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

De Romania schutting is voorzien van een klassiek motief. Indien gewenst kan deze hout beton schutting geleverd worden met een poort. Deze schutting is leverbaar in de kleuren antraciet, crème en wit.

Meer informatie

Hout beton schutting Robuust

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

De basis van deze schutting bevat een betonlaag die sterk genoeg is voor elk weertype in Nederland. Wij helpen u graag met het monteren van deze schutting van hout en beton.

Meer informatie

Hout beton schutting gemetseld steen

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

Deze hout beton schutting heeft een gemetseld steenmotief. Hierdoor krijgt uw tuin een strakke uitstraling. U kunt bij deze schutting kiezen uit een enkelzijding of dubbelzijdig motief.

Meer informatie

Hout beton schutting Steenkorven

Prijs op aanvraag

Steenkorven zorgen voor een leuke afwisseling in uw schutting. De vulling van de korven bestaat uit hoogwaardig Noors graniet. Voor de basis van deze hout beton schutting heeft u keuze uit zeven verschillende motieven.

Meer informatie

Beton schutting Hout motief

Vanaf € 68.78 p.m. incl. BTW

De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin en wordt standaard geleverd met luxe sierlateien en paalkappen. De schutting is te bestellen in de kleuren taupe en wit. De betonnen elementen zijn 36 cm hoog en 4,8 cm dik.

Meer informatie

Hout beton schutting Rustiek

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

De basis van deze schutting bevat een betonlaag die sterk genoeg is voor elk weertype in Nederland. Wij helpen u graag met het monteren van deze schutting van hout en beton.

Meer informatie

Hout beton schutting Graniet

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

Deze schutting van hout en beton onderscheidt zich door de extra robuuste uitstraling. De hout beton schutting Graniet is geschikt voor vrijwel elke tuin en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en wit.

Meer informatie

Hout beton schutting Lariks motief

Prijs op aanvraag

De hout beton schutting met Lariks motief is een prachtige en duurzame schutting.

Meer informatie

Hout beton schutting Modern motief

Prijs op aanvraag
De luxe schutting met modern motief is een eyecatcher in uw tuin. Deze schutting is helemaal naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in 5 kleuren.
Meer informatie

Hout beton schutting Gebroken Steen

Vanaf € 65.12 p.m. incl. BTW

De Gebroken Steen schutting is gemaakt van gewapend beton. De sierlijke schutting zorgt voor een luxe uitstraling van uw tuin. Deze schutting heeft een stevige basis door de stenen onderkant. U kunt jarenlang genieten van deze schutting van hout en beton.

Meer informatie

Hout beton schutting Castle

Vanaf € 87.23 p.m. incl. BTW

De opvallendste schutting van hout en beton is de Castle. De betonnen onder- en bovenkant zorgen voor extra stevigheid van de schutting. Het middenstuk bevat een houten scherm met 19, 21 of 23 planken.

Meer informatie

Hout beton schutting Blokhutprofiel

Prijs op aanvraag
Hout beton schutting blokhutprofiel. Een strakke afscheiding voor volledige privacy.
Meer informatie

Hout beton Tuinhek

Prijs op aanvraag
Wij hebben ruime keus in lage tuinhekjes van hout en beton.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de prijzen van onze hout beton schuttingen of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel met het nummer 0527-745437  of druk op de button ‘Offerte aanvragen’.

Bel 0527-745437 Offerte aanvragen

De prijzen van onze hout beton schuttingen

In onderstaande prijzentabel vindt u een overzicht van de prijzen van onze hout beton schuttingen.

Soort hout beton schutting    Prijzen hout beton schutting *   Bestel direct

Economy € 57,11 Direct een Economy-schutting bestellen
Basic € 63,27 Direct een Basic-schutting bestellen
Rotsmotief € 65,12 Direct een Rotsmotief-schutting bestellen
Nostalgie € 65,12 Direct een Nostalgie-schutting bestellen
Romania € 65,12 Direct een Romania-schutting bestellen
Robuust € 65,12 Direct een Robuust-schutting bestellen
Gemetseld steen € 65,12 Direct een Gemetseld steen-schutting bestellen
Steenkorven Prijs op aanvraag Direct een Steenkorven-schutting bestellen
Rustiek € 65,12 Direct een Rustiek-schutting bestellen
Graniet € 65,12 Direct een Graniet-schutting bestellen
Gebroken Steen € 65,12 Direct een Gebroken steen-schutting bestellen
Castle € 87,23 Direct een Castle-schutting bestellen
Lariks Prijs op aanvraag Direct een Lariks-schutting bestellen
Modern Prijs op aanvraag Direct een Moderne schutting bestellen
Cottage Prijs op aanvraag Direct een Cottage-schutting bestellen
Blokhutprofiel Prijs op aanvraag Direct een Blokhut-schutting bestellen
Hout beton tuinhek Prijs op aanvraag Direct een hout beton tuinhek bestellen

* Prijzen hout beton schutting per strekkende meter, inclusief btw.

Al onze hout beton schuttingen hebben een standaard basisprijs per strekkende meter. De basisprijs gaat uit van een hoogte van 2 meter. Vanwege het vele maatwerk werkt Houtbetonschutting.com uitsluitend met offertes. Klik op onderstaande button om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Aanvullende mogelijkheden voor uw hout beton schutting

Omdat elke tuin anders is, leveren wij altijd maatwerk., Daarom zijn een aantal factoren van invloed op de bovenstaande basisprijzen.

 • De hoogte van de hout beton schutting
  Onze hout beton schuttingen worden standaard geleverd in een hoogte van 2 meter. U kunt er ook voor kiezen om een afwijkende maat te nemen: wij kunnen alle schuttingen opbouwen in hoogtes van 36 centimeter tot 3,24 meter.
 • Het aantal hoeken van uw tuin
  De meeste tuinen hebben twee, drie of vier hoeken. Het komt echter ook regelmatig voor dat tuinen afwijkende vormen hebben. De kosten van de schutting zullen dan door het maatwerk hoger uitvallen; er zijn bijvoorbeeld meer palen nodig om de schutting zijn stevigheid te geven.
 • Enkelzijdig of dubbelzijdig motief
  Al onze hout beton schuttingen kunnen geleverd worden met enkelzijdig en dubbelzijdig motief. Bij enkelzijdig komt het motief terug op één zijde van de schutting, bij dubbelzijdig zijn beide kanten voorzien van het gewenste motief. De basisprijzen van dubbelzijdige motieven liggen hoger dan de prijzen van enkelzijdige motieven.
 • De kleur van de schutting
  De hout beton schuttingen op onze website zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bij elk type schutting zijn andere kleuren beschikbaar. Wilt u weten welke kleuren beschikbaar zijn voor de schutting van uw keuze? U vindt hierover meer informatie op de pagina Alle hout beton schuttingen.
 • De afwerking van de schuttingen
  Onze hout beton schuttingen kunnen met diverse opties worden afgewerkt. Zo kunt u ervoor kiezen om een sierlatei van beton aan te brengen op de bovenste betonplaat. Ook is het mogelijk om de bovenkant van de palen te voorzien van een piramidevormige afdekkap van beton.
 • Een poort in uw schutting
  Bij Houtbetonschutting.com kunt u uw nieuwe hout beton schutting compleet met poort bestellen. Een poort heeft gevolgen voor de overige schuttingdelen, waardoor er meer maatwerk nodig is om de schutting te maken. Een schutting met poort kost daarom meer dan een schutting zonder poort.

Uw hout beton schutting laten plaatsen

Bij Houtbetonschutting.com heeft u twee opties: u plaatst de schutting zelf of u laat onze ervaren monteurs de schutting plaatsen. Tevens kunnen onze hoveniers uw oude schutting verwijderen en u helpen bij de verbouwing of renovatie van uw tuin.

Contactformulier

Via het contactformulier kunt u vragen stellen over de prijzen van onze hout beton schuttingen en een vrijblijvende offerte aanvragen.