Prijzen van een hout beton schutting

Op onze website vindt u de prijzen van een hout beton schutting per strekkende meter. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen en uitbreidingen die wij kunnen realiseren voor uw nieuwe hout beton schutting. De totale prijs van uw nieuwe schutting hangt af van diverse factoren, zoals het motief van de schutting, de afwerking en het aantal hoeken in uw tuin.

Ons assortiment hout beton schuttingen

Hout beton schutting Rhombus

Prijs op aanvraag

Ontdek Rhombus Hekwerken van Douglas-hout: stijlvol, duurzaam en perfect voor elke tuin.

Meer informatie

Hout beton schutting Basic

Vanaf € 112,34 p.m. incl. BTW

De Basic schutting is voorzien van een sterke houten afdekkap. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat deze schutting een lange levensduur heeft. Voor de paalkop kunt u kiezen uit een bolkop, puntkop of vlakke kop.

Meer informatie

Hout beton schutting Rotsmotief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De betonnen onderkant is het fundament van deze sterke schutting. Het sierlatei zorgt voor een luxe uitstraling. De bovenkant van de schutting bestaat uit hoogwaardig hout van 17 mm dik.

Meer informatie

Hout beton schutting Nostalgie

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Deze schutting is één van onze bestsellers. De betonnen palen zorgen ervoor dat deze hout beton schutting bestand is tegen alle Nederlandse weersomstandigheden. Wij helpen u graag met het plaatsen van deze onderhoudsvrije schutting.

Meer informatie

Hout beton schutting Romania

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De Romania schutting is voorzien van een klassiek motief. Indien gewenst kan deze hout beton schutting geleverd worden met een poort. Deze schutting is leverbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Hout beton schutting Robuust

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De basis van deze schutting bevat een betonlaag die sterk genoeg is voor elk weertype in Nederland. Wij helpen u graag met het monteren van deze schutting van hout en beton.

Meer informatie

Hout beton schutting Cottage motief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Hout beton schutting Cottage motief. Met de grove uitstraling waant u zich in een landelijke tuin. De cottage motief platen zijn in 4 kleuren verkrijgbaar: grijs, wit, taupe en antraciet.

Meer informatie

Hout beton schutting gemetseld steen

Vanaf € 127,50 p.m. incl. BTW

Deze hout beton schutting heeft een gemetseld steenmotief. Hierdoor krijgt uw tuin een strakke uitstraling.

Meer informatie

Hout beton schutting steenkorven

Prijs op aanvraag

Steenkorven zorgen voor een leuke afwisseling in uw schutting. De vulling van de korven bestaat uit hoogwaardig Noors graniet. Voor de basis van deze hout beton schutting heeft u keuze uit zeven verschillende motieven.

Meer informatie

Hout beton schutting met Hout motief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Onze hout beton schutting met hout motief is verkrijgbaar in 4 kleuren: antraciet, taupe, wit en stampgrijs. U kunt kiezen uit verschillende opties, zoals het aantal planken per scherm. Hoe meer planken, hoe dichter het scherm qua privacy. Bovendien kunt u kiezen of u een poort wilt plaatsen in de schutting en of u wilt dta wij de schutting monteren. Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer informatie

Hout beton schutting Graniet

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

Deze schutting van hout en beton onderscheidt zich door de extra robuuste uitstraling. De hout beton schutting Graniet is geschikt voor vrijwel elke tuin en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Hout beton schutting Lariks motief

Vanaf € 134,34 p.m. incl. BTW

De hout beton schutting met Lariks motief is een prachtige en duurzame schutting.

Meer informatie

Hout beton schutting Blokhutprofiel

Vanaf € 80,51 p.m. incl. BTW
Hout beton schutting blokhutprofiel. Een strakke afscheiding voor volledige privacy.
Meer informatie

Hout beton Tuinhek

Vanaf € 76,06 p.m. incl. BTW
Wij hebben ruime keus in lage tuinhekjes van hout en beton.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de prijzen van onze hout beton schuttingen of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel met het nummer 0527-745437  of druk op de buttruson ‘Offerte aanvragen’.

Bel 0527-745437 Offerte aanvragen

De prijzen van onze hout beton schuttingen

In onderstaande prijzentabel vindt u een overzicht van de prijzen van onze hout beton schuttingen.

Soort hout beton schutting    Prijzen hout beton schutting *   Bestel direct

Basic € 63,27 Direct een Basic-schutting bestellen
Rotsmotief € 65,12 Direct een Rotsmotief-schutting bestellen
Nostalgie € 65,12 Direct een Nostalgie-schutting bestellen
Romania € 65,12 Direct een Romania-schutting bestellen
Robuust € 65,12 Direct een Robuust-schutting bestellen
Gemetseld steen € 65,12 Direct een Gemetseld steen-schutting bestellen
Steenkorven Prijs op aanvraag Direct een Steenkorven-schutting bestellen
Graniet € 65,12 Direct een Graniet-schutting bestellen
Lariks Prijs op aanvraag Direct een Lariks-schutting bestellen
Cottage Prijs op aanvraag Direct een Cottage-schutting bestellen
Blokhutprofiel Prijs op aanvraag Direct een Blokhut-schutting bestellen
Hout beton tuinhek Prijs op aanvraag Direct een hout beton tuinhek bestellen

* Prijzen hout beton schutting per strekkende meter, inclusief btw.

Al onze hout beton schuttingen hebben een standaard basisprijs per strekkende meter. De basisprijs gaat uit van een hoogte van 2 meter. Vanwege het vele maatwerk werkt Houtbetonschutting.com uitsluitend met offertes. Klik op onderstaande button om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Aanvullende mogelijkheden voor uw hout beton schutting

Omdat elke tuin anders is, leveren wij altijd maatwerk., Daarom zijn een aantal factoren van invloed op de bovenstaande basisprijzen.

 • De hoogte van de hout beton schutting
  Onze hout beton schuttingen worden standaard geleverd in een hoogte van 2 meter. U kunt er ook voor kiezen om een afwijkende maat te nemen: wij kunnen alle schuttingen opbouwen in hoogtes van 36 centimeter tot 3,24 meter.
 • Het aantal hoeken van uw tuin
  De meeste tuinen hebben twee, drie of vier hoeken. Het komt echter ook regelmatig voor dat tuinen afwijkende vormen hebben. De kosten van de schutting zullen dan door het maatwerk hoger uitvallen; er zijn bijvoorbeeld meer palen nodig om de schutting zijn stevigheid te geven.
 • De kleur van de schutting
  De hout beton schuttingen op onze website zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bij elk type schutting zijn andere kleuren beschikbaar. Wilt u weten welke kleuren beschikbaar zijn voor de schutting van uw keuze? U vindt hierover meer informatie op de pagina Alle hout beton schuttingen.
 • De afwerking van de schuttingen
  Onze hout beton schuttingen kunnen met diverse opties worden afgewerkt. Zo kunt u ervoor kiezen om een sierlatei van beton aan te brengen op de bovenste betonplaat. Ook is het mogelijk om de bovenkant van de palen te voorzien van een piramidevormige afdekkap van beton.
 • Een poort in uw schutting
  Bij Houtbetonschutting.com kunt u uw nieuwe hout beton schutting compleet met poort bestellen. Een poort heeft gevolgen voor de overige schuttingdelen, waardoor er meer maatwerk nodig is om de schutting te maken. Een schutting met poort kost daarom meer dan een schutting zonder poort.

Uw hout beton schutting laten plaatsen

Bij Houtbetonschutting.com heeft u twee opties: u plaatst de schutting zelf of u laat onze ervaren monteurs de schutting plaatsen. Tevens kunnen onze hoveniers uw oude schutting verwijderen en u helpen bij de verbouwing of renovatie van uw tuin.

Contactformulier

Via het contactformulier kunt u vragen stellen over de prijzen van onze hout beton schuttingen en een vrijblijvende offerte aanvragen.