Hout beton schutting Romania

De hout beton schutting met romania motief is een schutting die een prachtige sfeer in uw tuin creëert. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze schutting kunt u er jarenlang van genieten. De palen worden afgewerkt met een bol-punt- of vlakke kop. De schutting wordt opgebouwd uit 1 of 2 betonnen platen van 36 cm per stuk. Daar bovenop komt standaard een sierlatei. Het scherm is gemaakt van geïmpregneerd grenen planken die 17 mm dik zijn en een geïmpregneerd grenen afdekkap. Uiteraard kunt u er zelf voor kiezen om opties weg te laten of toe te voegen. Ga terug naar het volledige overzicht aan hout beton schuttingen of vraag hieronder direct gemakkelijk een offerte aan:

    Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 36 cm hoog en 184 breed. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals keruing, vuren, douglas en nobifix.
Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. Kleur: antraciet, taupe, wit of stampgrijs. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hout beton schutting Romania” te beoordelen