Hout beton schutting Romania

De hout beton schutting met Romania motief is een schutting die een prachtige sfeer in uw tuin creëert. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze schutting kunt u er jarenlang van genieten. De palen worden afgewerkt met een bol-punt- of vlakke kop. De schutting wordt opgebouwd uit 1 of 2 betonnen platen van 36 cm hoogte per stuk.

Daar bovenop komt naar keuze een sierlatei. Het scherm is gemaakt van geïmpregneerd grenen planken die 17 mm dik zijn en een geïmpregneerd grenen afdekkap. Deze afdekkap beschermd uw schutting tegen binnendringen van water in het hout, waardoor de levensduur wordt verlengd. Uiteraard kunt u er zelf ook voor kiezen om opties weg te laten of toe te voegen. Ga terug naar het volledige overzicht aan hout beton schuttingen of vraag hieronder direct gemakkelijk een offerte aan:

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

Koop een hout-betonschutting met het Romania motief. Deze prachtige schutting van hoogwaardige kwaliteit is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, wit, taupe en stampbetongrijs.

Wat is een Romania motief?

Een Romania of Romeins motief is een klassiek motief dat u terugziet in de betonnen platen. Kenmerkend voor dit motief is dat de vormen van de stenen niet allemaal even groot zijn. Dit motief zorgt voor een bijzondere sfeer in de tuin.

Specificaties

Palen

 • De palen van de hout-betonschutting Romania zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Laat ons uw specifieke wensen weten en we bespreken de mogelijkheden.
 • De palen hebben standaard een dikte van 10 x 10 cm.
 • U heeft de keuze uit een afwerking aan de bovenzijde van de paal met een bol-, punt of vlakke kopafwerking.

Betonnen basis

 • De betonnen platen met Romania motief zijn 36 cm hoog.
 • De betonnen platen hebben een breedte van 1,84 meter.
 • U heeft de keuze uit 1 of 2 betonplaten onderaan het houten tuinscherm.

Houten tuinschermen

 • De planken van de houten schermen hebben een dikte van 17 mm.
 • U kunt kiezen uit schermen met 19, 21 of 23 planken, hoe meer planken in een scherm, hoe kleiner de tussenafstand van de planken en hoe groter de privacy.
 • De planken zijn verkrijgbaar in de volgende houtsoorten: geïmpregneerd Grenen, hardhout, Douglas en Nobifix.

Afdekkap

 • De schutting wordt standaard geleverd met een houten afdekkap welke de levensduur van de schuttingen verlengd.

Montage van een hout-betonschutting Romania

U plaatst de schutting moeiteloos zelf, maar het is ook mogelijk om deze taak aan onze ervaren monteurs over te laten. We raden altijd aan om te kiezen voor professionele hulp. Onze deskundige monteurs staan klaar om u te ontzorgen en te zorgen voor een perfecte installatie.

Vraag een offerte aan

Een hout-betonschutting met Romania motief is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat jarenlang meegaat. Bovendien krijgt u 15 jaar fabrieksgarantie op de betonnen onderdelen. Bent u geïnteresseerd in een hout-betonschutting Romania? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u nog vragen over onze schutting? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-41492844 of 0527 745 437. Stuur een e-mail naar info@houtbetonschutting.com.

Bel: 0527 745 437Bel: 06-41492844Vraag een offerte aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hout beton schutting Romania” te beoordelen