Stormschade schutting

Een omgewaaide schutting, gebroken schermen of beschadigde palen: stormschade aan uw schutting komt door de flinke wind in Nederland vaak voor. Gelukkig kunt u bij Houtbetonschutting.com snel terecht voor reparatie van uw schutting, een nieuwe schutting of losse materialen. Zo bent u snel weer verzekerd van een veilige tuinafscherming.

  • Snelle reparatie van uw schutting
  • Tips en hulp bij stormschade
  • Vrijwel alle schuttingen en bevestigingsmaterialen op voorraad
  • Kosten vaak vergoed door verzekeraar

Heeft u stormschade aan uw schutting? Neem contact op met Houtbetonschutting.com voor hulp en informatie. Bel 0527-745437 of stuur een mail naar info@houtbetonschutting.com.

Stormschade schutting: wat te doen?

Schade aan uw schutting is vervelend, want dit kan betekenen dat u minder privacy heeft en wellicht ook last krijgt van een onveilig gevoel en geluidsoverlast ervaart. Daarnaast kunnen de onverwachte kosten voor een reparatie of nieuwe schutting hoog oplopen. Gelukkig vergoedt de verzekeraar in sommige gevallen (een deel van) de kosten. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding is het belangrijk dat u de schade zo snel mogelijk fotografeert. Noteer de datum en het tijdstip van de storm of het ontdekken van de schade. Zo kunt u aantonen dat de schade het gevolg van een storm is.

Vergoeding bij stormschade

Of u daadwerkelijk een vergoeding ontvangt voor de stormschade, is afhankelijk van een aantal voorwaarden. De kosten vallen in principe onder de inboedelverzekering, maar of u ook daadwerkelijk een vergoeding ontvangt verschilt per verzekeraar. Sommige verzekeraars vergoeden de kosten alleen vanaf windkracht 7. Ook is het mogelijk dat u maar een gedeelte van de kosten vergoed krijgt, bijvoorbeeld wanneer u de schutting deelt met uw buren. Meld de schade direct na de ontdekking bij uw verzekeraar en informeer op welke vergoeding u recht heeft.

Zelf herstellen van stormschade

Stormschade is in sommige gevallen makkelijk zelf te herstellen. Niet alleen is het mogelijk dat wij de benodigde materialen bezorgen, ook het afhalen behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Voor hulp bij stormschade aan uw schutting neemt u contact op met Houtbetonschutting.com via 0527-745437 of info@houtbetonschutting.com.