Over houtbetonschutting.com

Onze hout beton schuttingen garanderen duurzaamheid en kwaliteit

''Al onze hout beton schuttingen zijn gemaakt van gewapend beton en zijn gemaakt in een fabriek in Nederland met CE-keurmerk''

Wij hebben ons  gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hout beton schuttingen. Deze schutting is populair omdat het hout beschermd wordt tegen weersinvloeden. Met een afdekkap bovenop het scherm en een betonnen plaat aan de onderkant blijft uw schutting langer mooi en stevig. Het beton zorgt ervoor dat het hout niet krom trekt en dat het hout niet in aanraking komt met de grond. Tevens geeft dit een mooi beeld aan de buitenkant van uw huis. Uw tuin ziet er strak en verzorgd uit.

Op houtbetonschutting.com vindt u al onze verschillende modellen hout beton schuttingen. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte hiervoor aanvragen.

Hier staan alle modellen opgesteld zodat u de schuttingen goed kan bekijken. Deze beleving is natuurlijk anders dan alleen een plaatje op internet. Dat is ook de reden dat wij deze tuin hebben aangelegd.

Het is mogelijk om uw schutting door ons te laten monteren. Dit doen wij dagelijks met ons eigen personeel. Wij zijn dus zeer ervaren en kunnen u hierdoor garanderen dat de schutting goed en stevig geplaatst wordt.

Wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Extra informatie:
KVK: 83041680
BTW NL862702574.B01

Adres Houtbetonschutting.com

Eikenwal 2 5706 JL Helmond