Over houtbetonschutting.com

Onze hout beton schuttingen garanderen duurzaamheid en kwaliteit

''Al onze hout beton schuttingen zijn gemaakt van gewapend beton en zijn gemaakt in een fabriek in Nederland met CE-keurmerk''

Houtbetonschutting.com is een onderdeel van TuinWeelde. Wij hebben ons  gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hout beton schuttingen. De reden dat deze schutting zo populair is, is omdat hout beschermd wordt tegen de weersinvloeden.  met bovenop het scherm een afdekkap en aan de onderzijde de betonnen plaat blijft deze tegen de weersinvloeden blijft uw schutting veel langer mooi en stevig. Het beton zorgt ervoor dat het hout niet krom trekt en dat het hout niet in aanraking komt met de grond. Tevens geeft dit een mooi beeld aan de buitenkant van uw huis. Uw tuin ziet er strak en verzorgd uit.

Op houtbetonschutting.com vindt u al onze verschillende modellen hout beton schuttingen. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte hiervoor aanvragen. Tevens is het absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showtuin.

Hier staan alle modellen opgesteld zodat u de schuttingen goed kan bekijken. Deze beleving is natuurlijk anders dan alleen een plaatje op internet. Dat is ook de reden dat wij deze tuin hebben aangelegd.

Het is mogelijk om uw schutting door ons te laten monteren. Dit doen wij dagelijks met ons eigen personeel. Wij zijn dus zeer ervaren en kunnen u hierdoor garanderen dat de schutting goed en stevig geplaatst wordt.

Wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Extra informatie:
KVK:56009879
BTW 851942155- B01
IBAN: NL43RABO0328029904

Adres Houtbetonschutting.com

Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten Noordoostpolder

Openingstijden kantoor:

Maandag 09.00-16:30
Dinsdag 09.00-16:30
Woensdag 09:00-16:30
Donderdag 09.00-16:30
Vrijdag 09.00-14:00
Zaterdag telefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur
Zondag telefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur

De showtuin is buiten en altijd vrij toegankelijk voor bezoek.