Laat uw hout beton schutting plaatsen

Een hout beton schutting is een fraaie en solide manier om uw tuin of terrein af te schermen. Met een schutting vermindert u geluidsoverlast, windoverlast en creëert u op een prettige manier privacy. Door het gebruik van betonpalen in combinatie met een betonplaat staat het hout vrij van de aarde wat de levensduur ten goede komt. De schutting verkrijgt zijn stevigheid dan niet alleen vanwege de Betonpalen, maar ook van de de betonplaat die deels in de grond geplaatst wordt en in de sponning van de betonpalen.

Het plaatsen van een hout beton schutting is doorgaans een flink karwei. Dit geldt zeker als uw tuin of terrein een bijzondere vorm heeft. Houtbetonschutting.com kan u helpen bij de aanleg van uw schutting. Wij hebben namelijk niet alleen een uitgebreid en veelzijdig assortiment hout beton schuttingen maar ook ervaren monteurs in huis die uw schutting vakkundig kunnen plaatsen. Het plaatsen van een hout beton schutting verloopt, globaal gezien, in vijf stappen.

Stap 1: De voorbereiding

Bij de aanleg van een hout beton schutting is de voorbereiding erg belangrijk. In Stap 1 wordt helder afgestemd welk type schutting u wilt, wat de precieze lengte is en of er eventuele afwijkende vormen zijn waarmee onze monteurs rekening moeten houden. Ook wordt in deze stap bepaald welke materialen nodig zijn voor de aanleg van uw schutting. Alle benodigde materialen worden door onze monteurs meegebracht.

Stap 2: Het graven van de gaten in de grond

Het voorbereiden van de grond is het eerste wat gebeuren moet bij u op locatie. Met een grondboor boren wij op de meest efficiënte manier de benodigde gaten voor de betonpalen in de grond van het terrein. De betonpalen worden perfect waterpas gezet en vervolgens wordt het gat dichtgemaakt met zand en eventueel betonmortel.

Stap 3: Het plaatsen van de betonplaat

De volgende stap is het plaatsen van de betonplaat in de sponning van de betonpaal en deels in de aarde.

Stap 4: Het plaatsen van de houten schermen

Vervolgens kunnen de houten tuinschermen worden geplaatst. Deze worden met L-beslag aan de betonpalen bevestigd. Het laatste deel van de hout beton schutting moet meestal op maat gemaakt worden en wordt ook wel het pasvak genoemd. De betonplaat  en het houten tuinscherm worden door de monteurs van houtbetonschutting.com vakkundig op maat gemaakt.

  • Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om aan één zijde een motief te kiezen, dat u (eventueel) zou moeten afstemmen met uw buren, Er zijn ook betonplaten in ons assortiment welke een afwijkend motief aan de voor- en achterzijde van de betonplaat hebben. Zo kunt u aan 1 zijde een Rotsmotief hebben, terwijl aan de andere zijde van de betonplaat een Nostalgisch motief aangebracht is.

Stap 5: Het resultaat

Hierbij  kunt u genieten van uw nieuwe hout beton schutting gedurende vele jaren.

 

Prijzen plaatsen hout beton schutting

Bij houtbetonschutting.com bent u altijd verzekerd van plaatsing door ervaren monteurs die een vaste en scherpe meterprijs rekenen. De prijs voor het laten plaatsen van uw hout beton schutting is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal meters dat geplaatst moet worden.

Wilt u een vrijblijvende kostenopgave voor een hout beton schutting uit ons assortiment? Neem dan contact op door te bellen naar 0527-745437 of vraag een offerte aan op de pagina van de schutting die uw voorkeur heeft.

Adres

Eikenwal 2
5706 JL
Helmond
Telefoon: 0527-745437 / 06-41492844

Verschillende type schuttingen

Veel is mogelijk voor schuttingen, zowel qua kleur en motieven als formaat is er een hoop te kiezen. Al onze schuttingen zijn gemaakt van gewapend beton en geproduceerd in een fabriek in Nederland met CE-keurmerk. Kijk voor ons volledige aanbod schuttingen op de pagina hout beton schuttingen.