Beton schutting Robuust

De betonnen schutting met robuust motief is ons nieuwste motief die bij elke tuinstijl past. De betonnen onderdelen van deze schutting zijn 36 cm hoog en zijn alleen met dubbelzijdig motief verkrijgbaar. U kunt de hoogte van de schutting zelf bepalen en de hoogte is gemakkelijk te vermaken met schuine stukken. Mocht u een extra luxe uitstraling wensen, dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van sierlateien en paalkappen bovenop de schutting.

  • In dubbelzijdig motief verkrijgbaar
  • Palen leverbaar in verschillende hoogtes
  • Keuze uit 2 kleuren: antraciet of wit
  • 11,5 cm dik

 

Voordelen van een robuuste beton schutting bij Betonnenschutting.nl

Wij kunnen deze schutting tevens voor u monteren. Onze vakmensen plaatsen dit soort schuttingen dagelijks, waardoor wij een strakke schutting garanderen. Op de beton onderdelen geven wij standaard 15 jaar fabrieksgarantie. Zo bent u verzekerd van jarenlang schuttingplezier.

  • 15 jaar fabrieksgarantie op beton schutting Robuust
  • Contact verloopt alleen met een expert in betonnen schuttingen
  • Binnen één dag offerte in huis
  • Inclusief plaatsing betonnen schutting

 

Prijzen van een betonnen schutting met robuust motief

De prijzen op onze website zijn berekend aan de hand van een schutting van 180 cm hoog. U kunt er ook voor kiezen om uw schutting op te leuken met extra accessoires. Dit kan door van extra paalkappen en sierlateien toe te voegen, voor een elegante uitstraling van uw betonnen schutting met robuust motief. Dit zit echter niet bij de prijs inbegrepen.

Prijs betonnen schutting met Robuust motief per strekkende meter

Robuust €104,51

Wilt u meer informatie over onze prijzen? Neem dan een kijkje op onze tarievenpagina.

Voor meer informatie over onze beton schuttingen Robuust of om direct een offerte aan te vragen klikt u op één van de buttons hieronder.

Offerte aanvrageninfo@betonnenschutting.com

Kies uw gewenste kleur voor uw beton schutting Robuust

De betonnen schutting met robuust motief is beschikbaar in de kleuren wit en antraciet. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Afmetingen betonnen schutting robuust motief

Onze schuttingen worden standaard geleverd met een hoogte van 1,8 meter. Wilt u een hogere schutting? Dit is mogelijk tot uiterlijk 3,24 meter. Daarnaast kunt u ook kiezen uit hoeveel hoeken de schutting moet bestaan. De meeste schuttingen hebben 2, 3 of 4 hoeken. Dit verschilt per tuin; het kan noodzakelijk zijn om voor uw tuin meer dan 4 hoeken te kiezen.

 

Motief betonnen schutting

De betonnen schutting met een robuust motief is alleen verkrijgbaar met een dubbelzijdig motief. Hierbij zijn de voor- en achterkant voorzien van een robuust motief. In ons assortiment vindt u ook betonnen schuttingen met andere motieven: zo kunt u onder andere kiezen uit een schutting met een nostalgisch motief of een betonnen schutting met een Romania motief.

 

Chique uiterlijk voor uw betonnen schutting

Om uw robuuste betonnen schutting te verfraaien bestaat er de mogelijkheid om deze te voorzien van een sierlatei. Ook kunnen we de palen personaliseren met een piramidevormige paalkap. U kunt er ook voor kiezen om een poort te creëren in de betonnen schutting.

Ons adres is

Eikenwal 2 5706 JL Helmond
Email: info@betonnenschutting.com
Telefoon 052 274 505

 

Beton schutting Robuust kopen

Bij Betonnenschutting.com bent u altijd verzekerd van een betonnen schutting van hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. U krijgt bij ons daarom altijd 15 jaar fabrieksgarantie. Om de schutting professioneel te laten plaatsen kunt u ervoor kiezen om de hulp van onze monteurs in te schakelen: geef dit (indien gewenst) aan op het offerteformulier.