Showtuin hout beton schuttingen

Houtbetonschutting.com heeft een moderne showtuin waar u ons assortiment hout beton schuttingen kunt bekijken. Wij beseffen dat het online aanschaffen van een schutting een grote stap kan zijn; u kunt immers het product niet van tevoren bekijken. In de showtuin hebben wij daarom onze schuttingen opgesteld, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de uitstraling van onze schuttingen. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Locatie van onze showtuin

hout beton schuttingen hout beton schutting showtuin

De showtuin van Houtbetonschutting.com ligt in Rutten.

Adres Houtbetonschutting.com

Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten Noordoostpolder

Openingstijden kantoor:

Maandag 09.00-16:30
Dinsdag 09.00-16:30
Woensdag 09:00-16:30
Donderdag 09.00-16:30
Vrijdag 09.00-14:00
Zaterdag telefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur
Zondag telefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur

De showtuin is buiten en altijd vrij toegankelijk voor bezoek.

Contact via 0527-745437, of info@houtbetonschutting.com.

Kom inspiratie opdoen

In onze showtuin kunt u onze verschillende hout beton schuttingen in alle rust bekijken. De showtuin bevat daarnaast veel producten van TuinWeelde om uw tuin aan te kleden. Denk hierbij aan hekwerk, hagen, tuinhuizen, afdaken, schanskorven, windschermen en moestuinbakken. Zo doet u in onze showtuin in één keer heel veel inspiratie op om van uw tuin iets bijzonders te maken.

De verschillende hout beton schuttingen

In de showtuin vindt u ons gehele assortiment hout beton schuttingen die wij voor u in handige categorieën hebben opgedeeld. Zo vindt u heel gemakkelijk een schutting uit de categorie —Budget—Met MotiefZonder motiefSteenkorven of —Chateau—. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals grenen en Bankirai.

hout beton schutting Voorbeeld schutting hout beton

Voordelen van onze showtuin

1600 m² aan tuin-inspiratie
Een onderdeel van ons terrein van 3000 m² is onze showtuin.
Na een rondje door onze showtuin zit u boordevol inspiratie. De combinatie van onze hout beton schuttingen en de producten van Tuinweelde geven u veel ideeën voor uw eigen tuin.

Advies van hoveniers
In onze showtuin zijn altijd professionele hoveniers aanwezig die klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Om u een goed advies te geven, brengen de hoveniers uw tuin eerst in kaart om tot de beste oplossing te komen.

De hout beton schuttingen zien voor u ze bestelt
De kleuren van foto’s op internet wijken vaak iets af van de werkelijkheid. In onze showtuin kunt u de kleuren van onze schuttingen bekijken alvorens u een keuze maakt. Zo voorkomt u teleurstelling achteraf.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze showtuin? Stuur ons een bericht, mail naar info@houtbetonschutting.com of bel 0527-745437 .