NU GRATIS MEETSERVICE AAN HUIS. BEL VOOR EEN AFSPRAAK! U bent van harte welkom in onze showtuin. Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten. 0527-745437.

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Showtuin hout beton schuttingen

Houtbetonschutting.com heeft een moderne showtuin waar u ons assortiment hout beton schuttingen kunt bekijken. Wij beseffen dat het online aanschaffen van een schutting een grote stap kan zijn; u kunt immers het product niet van tevoren bekijken. In de showtuin hebben wij daarom onze schuttingen opgesteld, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de uitstraling van onze schuttingen. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

 

Locatie van onze showtuin

hout beton schuttingenhout beton schutting showtuin

 

De showtuin van Houtbetonschutting.com ligt in Rutten, aan de westkant van de Noordoostpolder.

Het adres is:
Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Kantoor is maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00

Op dinsdag en donderdag zijn wij telefonisch te bereiken van 9.00 tot 15.00

Openingstijden showtuin*

  • Ma:  10.00-15.00
  • Di:    10.00-15.00
  • Wo:  10.00-17.00
  • Do:   10.00-17.00
  • Vr:    10.00-17.00 inclusief cash&carry
  • Za:   10.00-14.00
  • Zo:  gesloten

Contact via 0527-745437, of info@houtbetonschutting.com.

Kom inspiratie opdoen

In onze showtuin kunt u onze verschillende hout beton schuttingen in alle rust bekijken. De showtuin bevat daarnaast veel producten van TuinWeelde om uw tuin aan te kleden. Denk hierbij aan hekwerk, hagen, tuinhuizen, afdaken, schanskorven, windschermen en moestuinbakken. Zo doet u in onze showtuin in één keer heel veel inspiratie op om van uw tuin iets bijzonders te maken.

 

De verschillende hout beton schuttingen

In de showtuin vindt u ons gehele assortiment hout beton schuttingen die wij voor u in handige categorieën hebben opgedeeld. Zo vindt u heel gemakkelijk een schutting uit de categorie Budget, Met Motief, Zonder motief, Steenkorven of Chateau. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals grenen en Bankirai.

hout beton schuttingVoorbeeld schutting hout beton

 

Voordelen van onze showtuin

1600 m² aan tuin-inspiratie
Een onderdeel van ons terrein van 1600 m² is onze showtuin.
Na een rondje door onze showtuin zit u boordevol inspiratie. De combinatie van onze hout beton schuttingen en de producten van Tuinweelde geven u veel ideeën voor uw eigen tuin.

Advies van hoveniers
In onze showtuin zijn altijd professionele hoveniers aanwezig die klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Om u een goed advies te geven, brengen de hoveniers uw tuin eerst in kaart om tot de beste oplossing te komen.

De hout beton schuttingen zien voor u ze bestelt
De kleuren van foto’s op internet wijken vaak iets af van de werkelijkheid. In onze showtuin kunt u de kleuren van onze schuttingen bekijken alvorens u een keuze maakt. Zo voorkomt u teleurstelling achteraf.

 

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze showtuin? Stuur ons een bericht, mail naar info@houtbetonschutting.com of bel 0527 745437.

Loading...
Laden...