Hout beton schutting Rustiek

Ons nieuwste model is de hout beton schutting met rustiek motief. Deze schutting wordt opgebouwd uit 2 betonplaten met daar bovenop een betonnen sierlatei. U kunt uiteraard ook kiezen voor 1 betonnen onder plaat en een schutting zonder sierlatei. Het scherm is gemaakt van 17 mm dik grenen hout en wordt altijd voorzien van een afdekkap. De kwalitatief hoogwaardige palen zijn glad en hebben een bol-punt- of vlakke kop. U kunt uw schutting zelf helemaal naar wens samenstellen om er jarenlang van te kunnen genieten. Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan:

Volledig overzicht hout beton schuttingen.

    Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

    • (max file size 64 MB)

Beschrijving

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik.
Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief enkelzijdig of dubbelzijdig. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals bankirai, keruing en robinia. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hout beton schutting Rustiek” te beoordelen