NU GRATIS MEETSERVICE AAN HUIS. BEL VOOR EEN AFSPRAAK! U bent van harte welkom in onze showtuin. 21/23 november GESLOTEN Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten. 0527-745437.

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Hout beton schutting Romania

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschrijving

De hout beton schutting met romania motief is een schutting die een prachtige sfeer in uw tuin creëert. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze schutting kunt u er jarenlang van genieten. De palen worden afgewerkt met een bol-punt- of vlakke kop. Tevens is er de keus om de platen enkelzijdig of dubbelzijdig van romania motief te voorzien. De schutting wordt opgebouwd uit 1 of 2 betonnen platen van 36 cm per stuk. Daar bovenop komt standaard een sierlatei. Het scherm is gemaakt van geïmpregneerd grenen planken die 17 mm dik zijn en een geïmpregneerd grenen afdekkap. Uiteraard kunt u er zelf voor kiezen om opties weg te laten of toe te voegen. Ga terug naar het volledige overzicht aan hout beton schuttingen of vraag hieronder direct gemakkelijk een offerte aan:

* Vereiste velden

€ 65,12
Werkt het toevoegen niet? Maak dan gebruik van de laatste versie van chrome.

Details

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief enkelzijdig of dubbelzijdig. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals bankirai, keruing en robinia. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. Kleur: wit of crème. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Hout beton schutting Romania

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Aanvullende Informatie

Groote Nee
Merk Nee
Loading...
Laden...