NU GRATIS MEETSERVICE AAN HUIS. BEL VOOR EEN AFSPRAAK! U bent van harte welkom in onze showtuin. 21/23 november GESLOTEN Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten. 0527-745437.

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Hout beton schutting Robuust

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschrijving

Het Robuuste motief is ons nieuwste motief en nu al ontzettend populair. Deze schutting kan worden opgebouwd uit 2 betonplaten met daar bovenop een sierlatei van beton. Uiteraard kunt u ook kiezen voor 1 onder plaat en een afwerking zonder sierlatei. De grenen schermen zijn 17 mm dik en worden altijd voorzien van een grenen, piramidevormige afdekkap. De palen zijn van glad beton en zijn afgewerkt met een bol-punt- of vlakke kop. U kunt ook kiezen voor een schutting met sleufpalen, hierdoor is het beslag niet zichtbaar. Wij kunnen vrijwel al uw wensen uitvoeren en zijn gespecialiseerd in maatwerk en hoogteverschillen. U kunt hieronder gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen.

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, pdf

€ 65,12
Werkt het toevoegen niet? Maak dan gebruik van de laatste versie van chrome.

Details

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief alleen dubbelzijdig verkrijgbaar. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals bankirai, keruing en robinia. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Hout beton schutting Robuust

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Aanvullende Informatie

Groote Nee
Merk Nee
Loading...
Laden...