NU GRATIS MEETSERVICE AAN HUIS. BEL VOOR EEN AFSPRAAK! U bent van harte welkom in onze showtuin. 21/23 november GESLOTEN Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten. 0527-745437.

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Hout beton schutting Gemetseld steen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschrijving

Ons klassieke motief is het gemetselde steenmotief. De schutting wordt opgebouwd uit 2 betonplaten met daar bovenop een sierlatei van beton. U kunt natuurlijk ook kiezen voor 1 onder plaat en een schutting zonder sierlatei. De schermen zijn gemaakt van 17 mm dik grenen hout en worden standaard voorzien van een afdekkap. De palen zijn glad afgewerkt en hebben een bol-punt- of vlakke kop. Op de foto's ziet u dat deze schutting geplaatst is in schroefbuspalen, hierdoor is er geen beslag zichtbaar. Ook deze optie behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw schutting zelf helemaal naar wens samenstellen om er jarenlang van te kunnen genieten. Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan:


Volledig overzicht hout beton schuttingen.

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, pdf

€ 65,12
Werkt het toevoegen niet? Maak dan gebruik van de laatste versie van chrome.

Details

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief enkelzijdig of dubbelzijdig. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals bankirai, keruing en robinia. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Hout beton schutting Gemetseld steen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Aanvullende Informatie

Groote Nee
Merk Nee
Loading...
Laden...