NU GRATIS MEETSERVICE AAN HUIS. BEL VOOR EEN AFSPRAAK! U bent van harte welkom in onze showtuin. Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten. 0527-745437.

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Hout beton schutting Cottage motief

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschrijving

Binnen ons assortiment hebben wij volop keuze uit motief. Cottage motief is er 1 van. Met de grove uitstraling waant u zich in een landelijke tuin. De cottage motief platen zijn in 5 kleuren verkrijgbaar: grijs, wit, taupe, creme en antraciet. Het materiaal bestaat uit hoogwaardig gewapend beton. De platen zijn 36 cm hoog en kunnen gestapeld worden. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Optioneel zijn de sierlateien bovenop de betonplaten. De palen zijn verkrijgbaar met een bol-punt of vlakke kop. U kunt hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ga terug naar het overzicht.

€ 80,00
Werkt het toevoegen niet? Maak dan gebruik van de laatste versie van chrome.

Details

Binnen ons assortiment hebben wij volop keuze uit motief. Cottage motief is er 1 van. Met de grove uitstraling waant u zich in een landelijke tuin. De cottage motief platen zijn in 5 kleuren verkrijgbaar: grijs, wit, taupe, creme en antraciet. Het materiaal bestaat uit hoogwaardig gewapend beton. De platen zijn 36 cm hoog en kunnen gestapeld worden. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Optioneel zijn de sierlateien bovenop de betonplaten. De palen zijn verkrijgbaar met een bol-punt of vlakke kop. U kunt hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Om de overige motieven te bekijken kunt u terug gaan naar het overzicht.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Hout beton schutting Cottage motief

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Aanvullende Informatie

Groote Nee
Merk Nee
Loading...
Laden...