NU GRATIS MEETSERVICE AAN HUIS. BEL VOOR EEN AFSPRAAK! U bent van harte welkom in onze showtuin. 21/23 november GESLOTEN Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten. 0527-745437.

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Grenen hout

De meest gekozen houtsoort voor onze hout beton schuttingen is grenen. De voornaamste reden hiervoor is dat onze grenen schuttingschermen onder het KOMO-keurmerk worden geïmpregneerd. U bent daarmee verzekerd van een schutting met een hoge duurzaamheid.

 

Onze schuttingplanken van grenen

De grenen planken van onze schuttingen hebben één standaardmaat: 1,7 centimeter dik en 14 centimeter breed. De tuinschermen in onze collectie worden echter geleverd in drie verschillende varianten: 19-, 21- en 23-planks tuinschermen. Het verschil zit hem in de hoeveelheid planken: 19, 21 of 23 planken per tuinscherm.

Grenen tuinscherm met 19 planken
Grenen tuinscherm met 19 planken
Grenen tuinscherm met 21 planken
Grenen tuinscherm met 21 planken
Grenen tuinscherm met 23 planken
Grenen tuinscherm met 23 planken
 

 

Een grenen schutting van houtbetonschutting.com

Al onze grenen tuinschermen maken wij zelf. De planken van onze tuinschermen worden standaard verticaal gemonteerd, maar de planken kunnen wij uiteraard ook horizontaal voor u plaatsen. Desgewenst dekken wij ook het beslag voor u af; dit is anders namelijk altijd aan één kant van de schutting zichtbaar.

Bij Houtbetonschutting.com is het tevens mogelijk om een pergola aan de bovenkant van de schutting te monteren. Deze combinatie is zeer populair en wint in Nederland snel terrein.

 

Grenen schutting met pergola
Grenen schutting met pergola

 

Soorten tuinschermen van grenen

Bij Houtbetonschutting.com kunt u kiezen uit een ruim assortiment tuinschermen. Ga bijvoorbeeld voor rechte schermen in combinatie met toogschermen, of wissel rechte schermen af met gaas trellis schermen. Een kleine greep uit onze mogelijkheden:

Recht scherm met tussenregel
Recht scherm met tussenregel
Toogscherm
Toogscherm
Recht scherm met V-trellis
Recht scherm met V-trellis
Gaas trellis schermen
Gaas trellis schermen
 

 

Voordelen grenen hout schutting

Een van de redenen dat een schutting van grenen hout populair is, is dat het hout gemakkelijk te bewerken is. Door het zachte karakter van het hout is schaven, schuren en schroeven eenvoudig. Veel mensen die zelf een schutting bouwen, maken dan ook gebruik van grenen hout. Onze grenen schermen zijn duurzaam, omdat ze al geïmpregneerd zijn. Hierdoor wordt de levensduur langer. In dat geval gaat het houten tuinscherm al snel tien jaar mee. Doordat de schermen beschermd worden door de betonnen palen en platen verwachten wij een minimale levensduur van 15 jaar. Daarnaast is grenen vaak goed betaalbaar in vergelijking met andere houtsoorten.

 

Grenen afdekkappen

Onze hout beton schuttingen worden standaard afgewerkt met een piramidevormige afdekkap. Op een grenen schutting worden vanzelfsprekend ook grenen afdekkappen gemonteerd. De kappen zorgen voor een goede afwatering en verlengen de levensduur vaGrenen afdekkappenn uw hout beton schutting.

 

Behandeling van uw grenen hout beton schutting

In principe hoeft u uw grenen tuinschermen niet te beitsen. Omdat het hout niet in direct contact staat met de grond maar bevestigd wordt op beton, trekt er geen grondvocht in het hout. Wilt u uw grenen schutting verven? Wij adviseren om dit pas na anderhalf jaar te doen. Het impregneermiddel heeft hierdoor de kans om goed in het hout te trekken.

 

Het FSC-keurmerk

Al onze schuttingen hebben het FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Door te kiezen voor FSC-hout draagt u bij aan de bescherming van bossen wereldwijd.

 

Loading...
Laden...