Wegens de grote hoeveelheid offerte aanvragen kan het tot 3 werkdagen duren tot uw offerte gemaakt is. Wij danken u voor uw geduld. Wij zijn op Koningsdag gesloten. De showtuin is vrij toegankelijk en kan te alle tijden bezocht worden om de schuttingen te bekijken. De showtuin is wegens onze verhuizing nog niet helemaal gereed echter staan alle schutting modellen opgesteld. Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten.

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Cash & Carry

Elke vrijdag kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur uw gewenste schutting afhalen bij onze Cash & Carry. Het adres van ons magazijn is Ambachtstraat 9 in Rutten. We hebben een zeer grote voorraad schuttingen. Neem contact met ons op via 0527 745437 of info@houtbetonschutting.com om de voorraad te checken.

De volgende schuttingen hebben wij standaard op voorraad in de kleur antraciet:

Alle overige kleuren en motieven zijn op bestelling af te halen. De levertijd is gemiddeld 1 tot 2 weken, met uitzondering van de schuttingen in taupe. Hiervan is de levertijd 3 weken.

Bij ons Casy & Carry-magazijn bieden we de volgende betaalopties:

  • Vooraf overmaken
  • Pinnen
  • Contant betalen

Onze schuttingen zijn zeer gemakkelijk zelf te plaatsen. Hoe u dit doet leest u op onze pagina over het zelf plaatsen van een schutting. Al uw vragen kunt u stellen aan onze hoofdmonteur. Bel naar ons kantoor om zijn nummer op te vragen.

Kom langs in de showtuin

In onze moderne showtuin van 3000 m2 in Creil vindt u een groot assortiment hout beton schuttingen. Een rondje door de tuin geeft u een goed beeld van ons aanbod: ontdek de kleuren, afmetingen en motieven. Op die manier kunt u zich beter voorstellen hoe de schutting bij u in de tuin staat. En vindt u de perfecte schutting voor uw tuin? Dan kunt u deze op vrijdag afhalen bij ons magazijn, zodat u de schutting dezelfde dag nog kunt plaatsen.

  • Geen levertijd op onze populaire tuinschermen
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen schuttingen
  • Gratis professioneel advies in de showtuin

Openingstijden showtuin

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 15.00 uur
Woensdag: 10.00 – 12.00 uur
Donderdag: 10.00 – 15.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur (inclusief Cash & Carry in magazijn)
Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres- en contactgegevens

Showtuin hout beton schuttingen
Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten, Noordoostpolder

Tel: 0527 745 437
E-mail: info@houtbetonschutting.com

Hout beton schuttingen

In onze showtuin loopt u langs diverse hout beton schuttingen, zoals de standaard hout beton schutting zonder motief of een van de schuttingen met motief. Ook vindt u hier schuttingen met steenkorf en schuttingen van diverse soorten hout, in diverse kleuren en formaten. Kom langs en laat u inspireren door ons volledige aanbod.

Tuininspiratie

Niet alleen voor schuttingen komt u langs in onze showtuin. Door de combinatie met Tuinweelde, vindt u bij ons alles voor een onderhoudsvrije tuin. Doe ideeën op en krijg gratis advies van onze hoveniers.

Schutting direct meenemen

Een schutting online bestellen kan lastig zijn, omdat u niet altijd een goed beeld krijgt van de kleur, het materiaal en de uitstraling. In onze showtuin ziet u precies hoe de schuttingen eruitzien. Bent u tevreden? Dan hoeft u de schutting niet alsnog online te bestellen, maar neemt u deze op vrijdag vanaf ons magazijn in Rutten mee naar huis.

Plaatsen van de schutting

Als u de schutting direct meeneemt, wilt u deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk plaatsen. Het plaatsen van de schutting doet u eenvoudig zelf, maar willen wij ook graag voor u doen. Maak direct een afspraak voor het plaatsen van de schutting, zodat u zo snel mogelijk van uw tuinomheining geniet.

Meer informatie

Voor meer informatie over Cash & Carry bij Houtbetonschutting.com stuurt u ons een mail info@houtbetonschutting.com of neemt u telefonisch contact met ons op via 0527 745437.

Loading...
Laden...