Wat zijn de voordelen van een hout beton schutting?

Een hout beton schutting bestaat uit een unieke combinatie van 2 materialen die elkaar versterken. Dit type schutting bestaat namelijk uit betonnen onderplaten en houten schermen. Bij de aankoop van een hout beton schutting profiteert u van verschillende voordelen. We hebben een aantal van deze voordelen voor u uitgewerkt.

Duurzame keuze

Een van de grootste voordelen van een hout beton schutting is dat het een zeer duurzame optie is. Door de betonnen onderplaten komt het hout niet in aanraking met vocht, wat een positief effect heeft op de levensduur van uw schutting. Bij Houtbetonschutting.com gebruiken we uitsluitend materialen van de beste kwaliteit. Daarom profiteert u bij ons van jarenlange garanties:

  • 5 jaar garantie op Douglas hout
  • 10 jaar garantie op geïmpregneerd hout
  • 15 jaar garantie op geleverd beton
  • 25 jaar garantie op hardhout

Kies voor veiligheid

Verbeter de veiligheid van uw woning door te kiezen voor een hout beton schutting. U kiest voor nog meer veiligheid door de schuttingdelen verticaal te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de inbreker de schermen niet kan beklimmen.

Onderhoudsarm

Een hout beton schutting vergt weinig onderhoud. Kies voor geïmpregneerd hout om uw schutting te beschermen tegen weersinvloeden en veroudering. Heeft u een hout beton schutting staan die nog niet is geïmpregneerd? Beton vereist geen onderhoud en zal niet vervormen.

Betaalbaar

Een hout beton schutting is een relatief goedkope omheining in vergelijking met de kwaliteit die u ervoor terugkrijgt. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de voordelen van Houtbetonschutting.com.

Elke hout beton schutting is anders

Stel de hout beton schutting volledig af op uw wensen. Het beton kan bijvoorbeeld worden afgewerkt met diverse motieven. Daar komt bij dat u keuze heeft uit verschillende duurzame houtsoorten zoals grenen, lars, douglas en hardhout. Door de diverse keuzes in houtsoorten en betonmotieven, kunt u zelf uw ideale combinatie uitkiezen.

Zorg voor privacy

Met een hout beton schutting kiest u voor privacy. Het hout biedt een natuurlijke barrière die uw tuin afschermt van de buitenwereld, terwijl het beton een stevige basis vormt. De meeste schuttingen zijn circa 2 meter hoog, hierdoor zullen voorbijganger niet gemakkelijk over de schutting heen kunnen kijken.

Alle voordelen op een rijtje

Samenvattend biedt een hout beton schutting een geweldige combinatie van verschillende voordelen. Het is duurzaam, eenvoudig te onderhouden, aantrekkelijk, uniek in ontwerp en privacy verhogend. Wilt u vrijblijvend advies over een hout beton schutting voor uw terrein? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

0527 – 74 54 37 info@houtbetonschutting.com