Tuintrends 2015: Robuust, elegant en sierlijk

We merken de afgelopen tijd dat schuttingen van hout en beton steeds populairder worden in de tuinindustrie. Dat komt met name door de prachtige combinatie van hout en beton. Deze combinatie wordt gezien als robuust en sierlijk. De trends van dit seizoen passen helemaal bij onze stijl. In deze blog worden de tuintrends van 2015 toegelicht:

  • De robuuste trend
  • De elegante trend
  • De sierlijke trend

Trend 1: Robuust

In de zomer van 2015 zullen we steeds vaker robuuste en stoere elementen zien in de tuin. Dit uit zich in tafels, bloembakken en schuttingen. Door gebruik te maken van materialen als beton, natuursteen en metaal creëert u deze stoere en trendy uitstraling in uw tuin. In onderstaande afbeelding kunt u duidelijk zien hoe er gebruik gemaakt is van de materialen metaal en beton. Dit geeft de tuin een stoere look.

Trend 2: Elegant

Een andere trend die we deze zomer zullen tegenkomen is elegantie. Elegantie uit zich voornamelijk in de tuinaccessoires. Door gebruik te maken van de kleuren koper en natuurlijke basiskleuren van licht tot donker geeft u uw tuin een warme uitstraling. Dit wordt vaak gecombineerd met frisse kleuren, zoals mintgroen of okergeel. Wilt u een extra luxe tintje? Dan kunt u ook gebruik maken van metallic en goudtinten.

Trend 3: Sierlijk

De meeste tijdloze trend is sierlijkheid. Sierlijkheid kenmerkt zich door gebruik te maken van ronde en ovale vormen. Paden die niet in een rechte lijn lopen, maar afgebogen worden rondom een heg. Ronde heggen en het gebruik van symmetrie in de tuin worden gezien als sierlijk. Hout is een materiaal dat goed past in een sierlijke tuin. Door gebruik te maken van verschillende kleuren hout en deze in verschillende lijnen neer te zetten creëert u altijd een sierlijke tuin.

Combineer de stijlen

Houtbetonschutting.com combineert schuttingen met de sierlijkheid van hout en de robuustheid van beton. Combineer dit met elegante accessoires in de tuin met de kleuren koper of natuurlijke basis kleuren en uw tuin voldoet helemaal aan de trends van 2015.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de hout beton schuttingen? Bekijk dan snel ons aanbod!