Schanskorven in de tuin

Wilt u een natuurlijke look in uw tuin creëren en houdt u van robuuste elementen? Dan is wellicht een schanskorf een leuk idee!

Een schanskorf wordt gemaakt van verzinkt staal en u kunt kiezen uit verschillende steensoorten als vulling. De meest gekozen steensoort is Noors graniet maar wij bieden ook Basalt, Ardenner, Duits kalksteen en Grauwacke. Wij kunnen de korven ook zonder stenen leveren zodat u zelf een vulling naar keuze kan toevoegen. Een schanskorf kan volledig naar wens aangepast worden, bij ons is alles maatwerk!

Wanneer de schanskorven verwerkt zitten in een houtbeton schutting dan zorgt dit voor een mooie afwisseling en een speels beeld in uw tuin. De maximale breedte van een schanskorf die verwerkt is in een schutting is 90 cm en de maximale hoogte is 195 cm. Uiteraard kunnen de schanskorven ook als losse onderdelen geplaatst worden of als een lange muur van schanskorven. Indien u kiest voor een volledige afscheiding van korven dan adviseren wij een minimale breedte van 20 cm en het gebruikt van steigerbuizen.

Mocht u enthousiast zijn geraakt over dit systeem dan hebben wij nog de kers op de taart. U kunt uw tuin compleet maken met een BBQ of tuinhaard in dezelfde stijl. Deze haard kan ook afgewisseld worden met houten schermen.

 

Als laatste tip; vindt u de hout beton schuttingen wel mooi, maar bent u op zoek naar iets aparts? Vraag dan informatie bij ons op voor deze hout schanskorven schutting die door ons zelf is ontworpen.