In de winter buiten genieten? Zo doe je het!

Zou jij elke dag comfortabel buiten willen ‘wonen’ en genieten van je mooie tuin? Dat kan op een aantal hele mooie manieren. Een terrasverwarmer of vuurkorf zorgt er namelijk voor dat jij van vroeg in het voorjaar tot diep in de winter buiten kunt zitten. Ontdek de mogelijkheden en laat niets of niemand je tegenhouden. Al helemaal het weer niet…

1. Terrasverwarming

Kruip lekker weg op je loungebank terwijl je de terrasheater nog een graadje hoger zet. Een terrasheater kun je op veel manieren op je terras plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar op zowel elektriciteit als gas. Denk van te voren goed na of je de verarming op wilt hangen of dat je hem liever neerzet, want in het soort heaters zit verschil Door deze warmtebron kun jij zelfs in de koude wintermaanden heerlijk buiten zitten. Heb jij een balkon en wil je hier ook in de winter van kunnen genieten? Dat is met een balkonheater geen probleem. Zet de verwarming aan en jij kunt zo lang naar de winterse taferelen kijken als je wilt.

2. Kacheltje in de tuin

Een speciale tuinkachel is een fijne warmtebron wanneer je in de winter buiten wilt zitten. Een kachel geeft veel warmte af, staat prachtig in je tuin en is een echte sfeermaker op het terras. Deze buitenhaard maakt de koude dagen extra knus. De tuinkachel zorgt er ook nog eens voor dat er gezellig warm licht door de tuin schijnt: er ontstaat een romantisch sfeertje. Met een zak marshmallows erbij kan jouw winteravond niet meer stuk. Tuinkachels zijn er in veel verschillende soorten en maten, dus er is er altijd wel een die mooi bij jouw tuin past.

3. Buitensauna

Hoe lekker zou het zijn om na een koude winterdag op te warmen in een sauna? Zoals iedere sauna-liefhebber weet, is het erg gezond om direct na het zweten de frisse lucht in te gaan. Daarom wordt na een saunabezoekje altijd een koude douche aangeraden. Heb jij een buitensauna in de tuin staan en is het hartje winter? Dan is het enige wat je hoeft te doen lekker de buitenlucht in stappen. Een goed idee voor iedere saunaliefhebber.

4. Vuurtje stoken

De vuurkorf blijft voor veel mensen een geliefde warmtebron wanneer het wat kouder wordt buiten. Het is een gemakkelijke manier om warmte te creëren en zorgt voor een gezellige winterse sfeer. En wie denkt dat barbecueën alleen iets is voor in de zomer, heeft het mis. Met een vuurkorf kun je namelijk een stukje vlees of marshmallows klaarmaken wanneer je maar wilt. Kies daarom eens voor een leuke winterbarbecue.

5. Wegkruipen onder een dekentje

Net zoals je onder een dekentje wegkruipt op de bank, kun je er in de winter ook buiten onder gaan zitten op je loungebank. Als je kiest voor een deken van fleece, blijf je lekker warm. Fleece is namelijk gemaakt van 100% polyethyleentereftalaat en is synthetisch. Dat wil zeggen dat het een goed isolatiemateriaal is. Sla de fleecedeken lekker om je heen en je voelt de kou niet: ook erg knus om samen onder te zitten.

Voor overige tips en informatie met betrekking tot het in de winter genieten van de tuin of andere tuingerelateerde zaken kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar het nummer 0527-274505 of stuur een e-mail naar info@houtbetonschutting.com.