Hout schaarste

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen is de problematiek van schaarste in de diverse grondstoffen met daarbij prijsstijgingen een dagelijks terugkerend item. Momenteel is er veel gaande op de houtmarkt. Als gevolg van de zeer hoge vraag naar hout en de gebeurtenissen in de wereld blijven de prijzen stijgen. De prijzen stijgen zo hard dat men “hout het nieuwe goud” noemt.

Wij hebben in 2020 en 2021 de prijzen van onze houten schermen en poorten hierdoor al moeten verhogen en nog steeds stijgen de prijzen. De vraag naar hout blijft ook bij ons nog steeds ongekend hoog. Echter, raken de houtvoorraden overal ter wereld nu op. Dit begint nu ook een probleem te vormen voor u als klant. Op de onderstaande afbeelding ziet u de stijging aangetoond.

Met pijn in ons hart moeten wij hierom de prijzen weer verhogen. Dit geldt tevens voor de reeds geplaatste orders. De reden hiervoor is dat de prijsstijgingen telkens per direct ingaan. Er is geen termijn meer. Tevens kunnen wij ook geen levergarantie geven voor hout. Wij begrijpen dat dit voor u als klant een lastige situatie is. Dit is het helaas ook voor ons. Wij doen onze uiterste best u op de hoogte te houden en afspraken te blijven maken met leveranciers. Maar ook zij kunnen ons vaak niks garanderen.

Uiteraard kunt u uw orders kosteloos annuleren. Wij zullen ook pro actief contact met onze klanten nemen om alles van tevoren door te spreken.

Wilt u toch snel een prachtige schutting hebben zonder leverproblemen, kijkt u dan eens op www.betonnenschutting.com. Deze schuttingen zijn volledig van beton. Lang niet meer saai en grauw. Betonnen schuttingen zijn te verkrijgen in 4 verschillende kleuren en vele motieven en combinaties.

 

Mochten er vragen zijn dan kunt u contact met ons opnemen op 0527 745 437 of mail naar info@houtbetonschutting.com.