Dit zijn de tuintrends van 2018

Trend 1: Romance tuin 3.0

Een van de tuintrends voor 2018 is de romantische tuin: vol met bloeiende borders in zachte pasteltinten. Combineer deze romantische kleuren bijvoorbeeld met de kussens en plaids op je loungeset. Een warme uitstraling is belangrijk in deze knusse tuin. Dit kun je het beste doen door te decoreren met ronde en volle vormen zoals bloempotten, vazen en schalen. Op het gebied van accessoires is het gebruik van koper en goud helemaal hip. Zet alles knus bij elkaar en jij hebt je intieme romance tuin.

Trend 2: Energiek en kleurrijk

De kleurrijke en energieke tuin is perfect voor mensen die houden van strakke, moderne vormen en opvallende kleuren waar je energie van krijgt. Felle bloemen, groengekleurde klimop en veel natuurlijke elementen zijn belangrijk in deze trendtuin. Laat de vrolijke bloemen en planten op diverse plekken in de tuin terugkomen. Zo haal je de natuur terug in de tuin en creëer je een groene, kleurrijke en energieke leefomgeving.

Trend 3: Bloembollen mengen

Mix & match op een nonchalante manier verschillende soorten en kleuren bloembollen. Kies bloemen in geuren, kleuren en hoogtes waar jij vrolijk van wordt en poot ze speels door elkaar in bloembakken of verspreid door je tuin. Dit persoonlijke en unieke mengsel van bloemen geeft in het voorjaar een prachtige bloemenzee. Deze trend is de ideale manier om eens wat nieuws uit te proberen.

Trend 4: Tropische jungle

Waar tuinen vaak strak zijn en de inrichting goed op elkaar is afgestemd, is de botanische tuin een vernieuwende trend. Voor deze tropische jungletuin is de regel: hoe meer groen, hoe beter. Materialen zoals hout, rotan en bamboe maken van jouw tuin een heuse jungle. Laat in de kussens op je loungeset wat prints met aapjes en flamingo’s terugkomen en de botanische tuin is compleet. En onthoud één ding: laat de natuur haar gang gaan.

Kies de tuintrend die bij je past

Voor welke tuintrend je ook kiest, bij ons vind je altijd een schutting die daar het beste bij past. Met de tuintrends van 2018 in ons achterhoofd maken wij een schutting die aansluit bij de door jouw gekozen stijl. Meer weten over een hout beton schutting? Neem direct contact met ons op via 0527-745437  of het contactformulier.